“Fantastisk”

God for: Spesielle anledninger, Lokalt kjøkken
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Omgivelser: Vågen
Anmeldt 17. august 2020 via mobile enheter

Hvis du er glad i mat og liker å prøve nye ting får du garantert en god smaksopplevelse her. Det er tydelig at de som jobber her ikke bare er på jobb. Det virker mer som at dette er en lidenskap for de ansatte. Både kokkene og servitørene er utrolig kunnskapsrike. Kan anbefales på det sterkeste.

1  Takk, BlodFisen

Anmeldt 16. august 2020

Vi besøkte 1877 lørdag 15 august i forbindelse med feiring av 80-års dag. Deltakere i alle aldre. Lokalene er hyggelige, betjeningen svært imøtekommende og hyggelige og maten var topp klasse. Alt i alt et meget hyggelig besøk som helt klart frister til gjentakelse.

Takk, SverreS_13
Anmeldt 9. august 2020 via mobile enheter

Åt 5 retter med vinpakke. Appetittvekkerene var i særeste laget for vår del, men etter dette gjekk det berre oppover. Aldeles utsøkt mat, ein av dei aller beste plassene eg har vore. Lysingen var aldeles fantastisk, ei smaksbombe av dei sjeldne. Også artig og dyktig servitør. Lyse og avslappende lokale. Her kjem vi gjerne igjen!!

Takk, Ivar Kåre Larse... G
Anmeldt 9. august 2020

God kortreist mat i flotte lokaler med god plass mellom gjestene. Kjempehyggelige kunnskapsrike servitører som gjorde kvelden vår magisk.
Vi hadde 5 retter meny med vinpakke. Kjempebra sammensatte retter med mange gode smaksopplevelser servert sammen med gode utvalgte viner.
Hit skal vi tilbake!

Takk, stevsh76
Anmeldt 8. august 2020 via mobile enheter

Flotte lokaler, hyggelig betjening og fantastisk mat. Denne kvelden var en fulltreffer og anbefales på det varmeste.

1  Takk, asmundg2018

Reisende som så på Restaurant 1877, så også på

Har du vært i Restaurant 1877? Del dine erfaringer!