Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk.”
Anmeldelse av Restaurant 1877

Restaurant 1877
Vurdert som nr. 2 av 452 Restauranter i Bergen
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 63 - USD 129
Kjøkken: Norsk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Lokalt kjøkken, Spesielle anledninger
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Vågen
Anmeldt 8. september 2020 via mobile enheter

Dette må være den beste restauranten i Bergen. Spennende veldig god mat. Ypperlig service og et meget bra utvalg i vin.

Dato for besøk: september 2020
Takk, Tore B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1 327)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

118122 av 1 328 anmeldelser

Anmeldt 4. september 2020

Vi ble møtt av Aleksander som viste oss til bordet og var vår kelner for kvelden. Vi gikk for en 5-retters meny, og fikk anbefalt viner til hver og en av oss - som passet perfekt til maten. Aleksander var utrolig serviceminded, glimt i øyet - og gode historier i tillegg til å fortelle hva vi fikk servert. Også de andre som var bortom bordet viste enorm kunnskap om det de serverte.
I tillegg til 5 retter'n kom det noen små appetittvekkere. Alt smakte fantastisk! Vi gikk derfra gode og mette og med et stort smil rundt munnen. Vi vet hvor vi skal gå neste gang vi kommer til Bergen :-)

Dato for besøk: august 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, HegeBL
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. august 2020

Her får du utrolig god mat og vin som gikk perfekt til alle rettene, samt at all mat er fra lokale leverandører gjorde det veldig spennende! Ypperlig kundeservice! Utrolig god atmosfære og fint lokale med mye historie. Anbefales! Vi kommer definitivt igjen

Dato for besøk: august 2020
Takk, christianthorsent
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. august 2020 via mobile enheter

Nydelig mat med gode sammensatte smaker. Vi valgte 5 retters meny uten drikkepakke.
Hvert bord hadde egen vert som servet oss på en proff måte - kunnskapsrik, blid og serviceminded.
Anbefales til alle som vil ha noe annet enn husmannskost.
Kommer garantert igjen

Dato for besøk: august 2020
Takk, annmojo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. august 2020 via mobile enheter

Hvis du er glad i mat og liker å prøve nye ting får du garantert en god smaksopplevelse her. Det er tydelig at de som jobber her ikke bare er på jobb. Det virker mer som at dette er en lidenskap for de ansatte. Både kokkene og servitørene er utrolig kunnskapsrike. Kan anbefales på det sterkeste.

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, BlodFisen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Restaurant 1877, så også på

 

Har du vært i Restaurant 1877? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din