Fantastisk god mat. Nydelige smaker og hyggelige servitører. 5 retteren var topp og kommer gjerne tilbake!
224–228 av 1 504 anmeldelser
Spiste 5-retters med utsøkte smaker fulgt av spennende viner. Servicen var god fra start til slutt. Høy pris gjør at 1877 for mange vil være et sted for spesielle anledninger, men vi har absolutt lyst til å besøke 1877 igjen.
Bedre mat og service får du ikke i Bergen. Maten var sammensatt på en måte som gjør det vanskelig å beskrive og vi fikk den beste servicen fra det øyeblikket vi kom inn dørene. De ansatte kan virkelig jobben sin😍 Vil på det sterkeste anbefale 1877!
Dette må være den beste restauranten i Bergen. Spennende veldig god mat. Ypperlig service og et meget bra utvalg i vin.
Vi ble møtt av Aleksander som viste oss til bordet og var vår kelner for kvelden. Vi gikk for en 5-retters meny, og fikk anbefalt viner til hver og en av oss - som passet perfekt til maten. Aleksander var utrolig serviceminded, glimt i øyet - og gode historier i tillegg til å fortelle hva vi fikk servert. Også de andre som var bortom bordet viste enorm kunnskap om det de serverte.
I tillegg til 5 retter'n kom det noen små appetittvekkere. Alt smakte fantastisk! Vi gikk derfra gode og mette og med et stort smil rundt munnen. Vi vet hvor vi skal gå neste gang vi kommer til Bergen :-)