Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nydelige smaker!”
Anmeldelse av Restaurant 1877

Restaurant 1877
Vurdert som nr. 2 av 452 Restauranter i Bergen
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 63 - USD 130
Kjøkken: Norsk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Lokalt kjøkken, Spesielle anledninger
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Omgivelser: Vågen
Anmeldt 19. september 2020 via mobile enheter

Fantastisk god mat. Nydelige smaker og hyggelige servitører. 5 retteren var topp og kommer gjerne tilbake!

Dato for besøk: september 2020
Takk, K3399JKsaras
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1 329)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

115119 av 1 329 anmeldelser

Anmeldt 13. september 2020 via mobile enheter

Spiste 5-retters med utsøkte smaker fulgt av spennende viner. Servicen var god fra start til slutt. Høy pris gjør at 1877 for mange vil være et sted for spesielle anledninger, men vi har absolutt lyst til å besøke 1877 igjen.

Dato for besøk: september 2020
Takk, geiro2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. september 2020

Bedre mat og service får du ikke i Bergen. Maten var sammensatt på en måte som gjør det vanskelig å beskrive og vi fikk den beste servicen fra det øyeblikket vi kom inn dørene. De ansatte kan virkelig jobben sin Vil på det sterkeste anbefale 1877!

Dato for besøk: september 2020
Takk, KristineHJ
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. september 2020 via mobile enheter

Dette må være den beste restauranten i Bergen. Spennende veldig god mat. Ypperlig service og et meget bra utvalg i vin.

Dato for besøk: september 2020
Takk, Tore B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. september 2020

Vi ble møtt av Aleksander som viste oss til bordet og var vår kelner for kvelden. Vi gikk for en 5-retters meny, og fikk anbefalt viner til hver og en av oss - som passet perfekt til maten. Aleksander var utrolig serviceminded, glimt i øyet - og gode historier i tillegg til å fortelle hva vi fikk servert. Også de andre som var bortom bordet viste enorm kunnskap om det de serverte.
I tillegg til 5 retter'n kom det noen små appetittvekkere. Alt smakte fantastisk! Vi gikk derfra gode og mette og med et stort smil rundt munnen. Vi vet hvor vi skal gå neste gang vi kommer til Bergen :-)

Dato for besøk: august 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, HegeBL
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Restaurant 1877, så også på

 

Har du vært i Restaurant 1877? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din