Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Herlig smaksopplevelse”
Anmeldelse av Restaurant 1877

Restaurant 1877
Vurdert som nr. 2 av 453 Restauranter i Bergen
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 64 - USD 131
Kjøkken: Norsk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Spesielle anledninger, Lokalt kjøkken
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Vågen
Anmeldt 22. september 2020 via mobile enheter

Smaksopplevelser som treffer midt i hjertet. Her er det noen som har gjort hjemmeleksen sin. Tommelopp for mat, drikke og ikke minst service og kunnskap hos vår bordvert.

Dato for besøk: september 2020
Takk, MonaS1519
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1 331)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

115119 av 1 331 anmeldelser

Anmeldt 19. september 2020 via mobile enheter

Fantastisk god mat. Nydelige smaker og hyggelige servitører. 5 retteren var topp og kommer gjerne tilbake!

Dato for besøk: september 2020
Takk, K3399JKsaras
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. september 2020 via mobile enheter

Spiste 5-retters med utsøkte smaker fulgt av spennende viner. Servicen var god fra start til slutt. Høy pris gjør at 1877 for mange vil være et sted for spesielle anledninger, men vi har absolutt lyst til å besøke 1877 igjen.

Dato for besøk: september 2020
Takk, geiro2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. september 2020

Bedre mat og service får du ikke i Bergen. Maten var sammensatt på en måte som gjør det vanskelig å beskrive og vi fikk den beste servicen fra det øyeblikket vi kom inn dørene. De ansatte kan virkelig jobben sin Vil på det sterkeste anbefale 1877!

Dato for besøk: september 2020
Takk, KristineHJ
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. september 2020 via mobile enheter

Dette må være den beste restauranten i Bergen. Spennende veldig god mat. Ypperlig service og et meget bra utvalg i vin.

Dato for besøk: september 2020
Takk, Tore B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Restaurant 1877, så også på

 

Har du vært i Restaurant 1877? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din