“Fantastisk mat og vin opplevelse i Bergen”
Anmeldelse av Restaurant 1877

God for: Lokalt kjøkken, Spesielle anledninger
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Vågen
Anmeldt 16. august 2022

Spennende bruk av råvarer. Vi valgte 5 - retter med vinmeny. Det er vanskelig å trekke frem den "beste" av de fem for alle rettene klarte å få frem smaksnyanser som var nye for hver råvare.
Buk av stamlaks sammen med alle de andre råvarene i retten ga en god mixs av smakene. Det marinerte kamskjellet har jeg aldr i smakt noe lignende marineringen gikk gjennom hele skjellet. Breflabben like så .
Man bør absolutt velge vinmeny da opplever man hvordan man får frem smakene i både vinen og maten .
Her må vi tilbake og prøve råvarer fra ny sesong.

Dato for besøk: august 2022
Takk, CCROslo
Christina Bollm... L, Daglig leder på Restaurant 1877, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. august 2022

Kjære gjest,

Tusen takk for nydelig omtale. Det gleder oss å høre at dere hadde en vellykket matopplevelse hos oss, og det er også ekstra hyggelig å høre at vi kanskje har lykkes i å overraske med nye smakskombinasjoner. Vi takker for besøket, og vi ønsker dere hjertelig velkommen tilbake også ved neste sesongbytte.

Gjengen på 1877

Anmeldt 31. juli 2022

Fortreffelig service - fantastisk mat og drikke!
Smaksopplevelser som helt klart overgår de fleste resturanter. Glasseråbelt!

Takk, 160espenb
Christina Bollm... L, Daglig leder på Restaurant 1877, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. august 2022

Kjære Espen,

TUSEN takk for nydelig tilbakemelding. Det setter vi pris på! Vi takker for besøket, og vi ønsker dere hjertelig velkommen tilbake ved neste anledning.

Gjengen fra 1877.

Anmeldt 27. juli 2022 via mobile enheter

Var der på date med kjæresten min. Vi bestilte 8-retter hvor alle rettene stod til terningkast 6. i tillegg ønsker jeg å trekke frem de hyggelige ansatte som gjorde kvelden vår helt prima.

Takk, 377eirikn
Christina Bollm... L, Daglig leder på Restaurant 1877, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. juli 2022

Kjære Eirik,

Tusen takk for nydelig omtale. Det gleder oss å høre at dere hadde en vellykket matopplevelse hos oss, både på mat og service. Vi takker for besøket, og vi ønsker dere hjertelig velkommen tilbake også ved neste anledning.

Anmeldt 18. juli 2022 via mobile enheter

Et kostbart måltid, men verdt hver eneste krone. Uforglemmelig mat og fantastisk service. Årets kulinariske høydepunkt for alle 6 som deltok. Ingen tror dette blir toppet i nærmeste framtid.

1  Takk, Vidar66

Kjære Vidar,

Tusen takk for fantastisk tilbakemelding. Det betyr mye for oss! Vi takker for besøket, og vi ønsker dere hjertelig velkommen tilbake også ved neste anledning.

Anmeldt 17. juli 2022

Ein julikveld i Bergen på 1877 med 5-rettars meny med vinpakke for ein og alkoholfritt for ein, var ei flott matoppleving. Her får ein mat med ulike råvarer/ingrediensar og tilbereidd på forskjellige måtar, og det som går igjen, er balansen mellom smak og råvarer.
Servitørane er svært dyktige, vennlege og naturleg høflege, og dei får ein til å kjenna seg heime.
Denne restauranten kan anbefalast til alle som vil ha fersk sjømat i toppklasse, og med tilsvarande topp service.

Takk, dagh594

Kjære Dag,

Tusen takk for nydelig omtale. Det betyr mye for oss, og det gleder oss å høre at dere hadde en vellykket matopplevelse hjemme hos oss på 1877. Vi takker for besøket, og vi ønsker dere hjertelig velkommen tilbake også ved neste anledning.

Reisende som så på Restaurant 1877, så også på

Har du vært i Restaurant 1877? Del dine erfaringer!