Vi vær svært uheldig og fikk en elendig servitør.
Startet første servering med at han sølt når han skulle skjenke til flere av oss. Skalv som et aspeløv på armen. Vet ikke om han bare har en uheldig rykning eller om han sliter med nervene , men uansett ikke tillitsvekkende.
Ifølge vårt hadde vi med en som har en «sløvt blikk» og som ofte blir ansett som beruset selv om han er edru. Vår nervøse kelner klarte da å nekte han servering basert på at han var full ( uten noe særlig forklaring). Dette var en helt feil vurdering som ødelagte hele kvelden for oss. Flere av oss prøvde å forklare at dette var en feil vurdering og hvorfor. Men da hadde han tydeligvis bestemt seg for at han umulig kan ta feil.
Maten og vin var i utgangspunktet bra.
Og jeg har bruk denne resturantene flere ganger i forbindelse med business middagen med kunder og alltid vært fornøy.
Men etter den opplevelsen hvor vi betalte 17 000 for en elendig service, kommer ingen i vårt selskap tilbake. Skal også sørge for at alle vi prater med blir advart mot uprofesjonell opptreden fra en tydelig nervøs og utilpass servitør. Det var ingen leder ( hovmester ) eller lignede som på noe tidspunkt tok kontakt med oss. Aldri mer når det finnes så mange andre gode alternativ i Bergen.