“Koselig”

Kjøkken: Spansk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 8. mars 2024

Koselig sted med god mat tok litt tid med maten men verdt å vente på da de hadde mye å gjøre.. flinke servitører og god stemning
Vi hadde det kjekt og skulle videre til et annet sted og kino premiere så lite stopp der gjorde seg.

Dato for besøk: september 2023
    • Atmosfære
Takk, Sarah J

Anmeldt 12. november 2023 via mobile enheter

Veldig god tapas og dessert. Vi var tre stykker som bestilte en ferdigkomponert tapasrett (min 2.pers) det ble et hav av deilige smaksopplevelser. Søte og hyggelige servitører, og kjekke lokaler. Her kan vi absolutt ta en runde to. ✌️

Dato for besøk: november 2023
Takk, Q396ZYmiriamh
Danielle Angel, Other på Escalón Veiten, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. august 2024

Takk for fantastiske tilbakemeldinger! 🌟 Vi er glade for at du likte tapasene våre og vår vennlige service. Velkommen tilbake til en ny, smakfull opplevelse! 🍽️❤️

Anmeldt 19. august 2023 via mobile enheter

Stryker på det meste. Kommunikasjon, kvalitet og utførelse. Kvalitet på mat under middels, tilberedning under middels. f.eks. understekt kylling, manglende retter, erstatningsrett servert etter at tilbehøret var spist med forrige rett. ulogisk rekkefølge på servering, unormal lang ventetid mellom retter. Følelse av å være på Fawlty Towers. Ingen grunner til å gå hit igjen. På tampen er 2 av følget på toalettet med dårlig mage....
Oppsummert noe bra, det meste skuffende.

Dato for besøk: august 2023
Takk, Freedom11245528736
Danielle Angel, Other på Escalón Veiten, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. oktober 2023

Takk for at du delte din tilbakemelding med oss. Vi tar alle kommentarer på alvor og er forpliktet til kontinuerlig forbedring. Vi håper du vil vurdere å spise hos oss igjen i fremtiden.

Anmeldt 9. mai 2023

Bra sted med god service og god mat👍🏻 Jeg vil anbefale folk som er glad i god tapas i en uformell stemning å prøve stedet 😃

Dato for besøk: mai 2023
Takk, Joachim K

Din tilbakemelding betyr mye for oss. Du er hjertelig velkommen tilbake - og ikke nøl med å prøve våre andre deilige retter.

Anmeldt 14. april 2023

Har egentlig ikke vært på et verre sted på lenge. Maten minte ikke noe om spansk kvalitet som vi var ute etter, men var uansett spiselig.

Betjeningen var vanskelig å få kontakt med og ble til slutt en del misforståelser med bestillinger, der blant annet siste del av tapasmenyen ble glemt bort. Vi måtte unnskylde oss flere ganger på rad for å få tak i servitøren for å få bestilt eller spørre om regninga, hvor vi følte oss veldig til bry. Vi fikk beskjed om å betale ved bardisken men de kom bort med terminalen til to andre bord etter vi hadde spurt.

Til sist, prisen. Vi synes det var dyrt for hvilken kvalitet de hadde å tilby, virkelig «quantity over auality». Et pluss er jo at vi ble mett da :)

Dato for besøk: mars 2023
Takk, VaneNord

Vi beklager eventuelle ulemper du kan ha opplevd under besøket ditt hos oss. Din tilbakemelding hjelper oss med å forbedre oss, og vi håper du vil gi oss en ny sjanse til å gi deg en bedre matopplevelse.

Reisende som så på Escalón Veiten, så også på

Har du vært i Escalón Veiten? Del dine erfaringer!