“Fantastisk”

Vurdert som nr. 11 av 609 Restauranter i Bergen
Kjøkken: Brasiliansk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Omgivelser: Sentrum
Beskrivelse: En bit av brasiliansk spenning i hverdagen, for spesielle anledninger og firmafester. Her hos Brasilia gir vi deg muligheten til å oppleve ekte Churrasco, på brasiliansk vis! Konseptet kommer direkte fra den sørlige delstaten Rio Grande do Sul, stedet der verdens beste kjøtt produseres. Vi har gleden av å servere det beste Brasil har å by på av grillmat og tilbehør… slik de gjør det i Brasil.
Anmeldt 12. januar 2019 via mobile enheter

Helt fra vi kom til vi gikk så fikk vi strålende service.
Flotte buffet, kjempegod kjøtt som smakte himmelsk som hele veien ble servert til bordet og gode drinker.
Anbefaler på det sterkeste Brasilia hvis du er ute etter fantastisk mat og super service.
Her kommer vi gledelig tilbake igjen.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, Kristine T
HelGund, Guest Relations Manager på Brasilia Bergen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. januar 2019

Heisann, Kristine:)

Tusen takk for den flotte anmeldelsen! Det er flott å høre at du hadde det kjekt på besøk hos oss, og at du er fornøyd med mat, drikke og service. Velkommen tilbake ved en senere anledning :) Ha det fint!

Anmeldt 13. desember 2018

Var på middag med jobben.
Vi hadde en fantastisk kveld med mye god mat og drikke.
Service innstilte servitører gjorde kvelden uforglemmelig.
Det var 2 norske og 1 polsk jente som serverte oss, de var veldige flinke.
Vi er flere som har sagt at vi skal tilbake «på privaten».

Takk, almazvm
LucioCor, Grillsjef på Brasilia Bergen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. desember 2018

Hei almazvm,

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Det var så hyggelig at dere hadde en fantastisk kveld hos oss :D

Vi hjertelig velkommen tilbake til oss!

Anmeldt 12. desember 2018 via mobile enheter

Valgte buffet for da kommer de rundt med forskjellig kjøtt rett fra grillen og spis så mye du ønsker. Tilbehør velger du fra en buffet. Godt utvalg. Det serveres mange typer kjøtt og det smakte godt men ikke noe jeg husker som «spesielt».

Takk, NinaR653
LucioCor, Grillsjef på Brasilia Bergen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. desember 2018

Hei NinaR653,

Tusen tusen takk for din helt ok tilbakemelding, vi setter stor pris på,
slik at vi kan forbedre din opplevelse enda bedre til neste gang.

Vårt Rodizio konsept er en spesialitet å huske, hvor ellers kan du nyte en full buffé ledsaget av med mer enn 12 forskjellige kjøttstykker som serveres direkte fra grillen til bordet ditt, hver gang du har brikken med grønn side opp, til du føler deg fornøyd ;).

Håper å se deg snart igjen.

Anmeldt 11. desember 2018 via mobile enheter

Her får du spise deg mett på utrolig god mat, og perfekt tilberedt kjøtt. Vel verdt pengene. Vi ble godt oppvartet mens stadig ny forsyning av mye forskjellig godt kjøtt kom til bordet vårt. Servitørene er imøtekommende, oppmerksomme og serviceinnstilte. Det er fine lokaler, rent og pent. Vi kommer garantert tilbake.

2  Takk, 767juliani
LucioCor, Grillsjef på Brasilia Bergen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. desember 2018

Hei Julian Ravn I,

Tusen takk for din hyggelige tilbakemelding.

Det var vår glede å ha deg med oss og gi deg en god minneverdig opplevelse :D.

Vi håper å se deg snart igjen.

Anmeldt 9. desember 2018 via mobile enheter

Ekstremt hyggelig betjening, nydelig all-you-can-eat buffet og ikke minst fantastisk og variert grillmat i alle fasonger. Medium prisklasse, men absolutt verdt pengene, stappmett og fornøyd. Og la meg ikke nevne søtpotet-fries og chili-mayoen de har der! Hallelujah!

Takk, erlendkopp
LucioCor, Grillsjef på Brasilia Bergen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. desember 2018

Hei erlendkopp,

Tusen takk for flott tilbakemelding,

Vi er glade for å vite at du likte ditt besøk til vår restaurant, det var vår glede å konvertere deg i vår fan ;),

I ditt neste besøk, ikke glem å prøve også vår hjemmelagde chimichurri :D.

Reisende som så på Brasilia Bergen, så også på

Har du vært i Brasilia Bergen? Del dine erfaringer!