Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Verdsatt, respektert og lo meg i hjel!”
Anmeldelse av Brasilia Bergen

Brasilia Bergen
Vurdert som nr. 10 av 452 Restauranter i Bergen
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 28 - USD 62
Kjøkken: Brasiliansk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Omgivelser: Sentrum
Beskrivelse: En bit av brasiliansk spenning i hverdagen, for spesielle anledninger og firmafester. Her hos Brasilia gir vi deg muligheten til å oppleve ekte Churrasco, på brasiliansk vis! Konseptet kommer direkte fra den sørlige delstaten Rio Grande do Sul, stedet der verdens beste kjøtt produseres. Vi har gleden av å servere det beste Brasil har å by på av grillmat og tilbehør… slik de gjør det i Brasil.
Anmeldt 17. september 2020

Aldri har jeg opplevd en så serviceinnstilt og fantastisk hyggelig restaurantopplevelse som på Brasilia. 470 kr per pers for 10 porsjoner med kjøtt og alt du vil ha av tilbehør til du må trille ut! Du får bordbrikker som signaliserer at du er klar for kjøtt, eller vil ha en pause. Men de spør alltid om du vil ha hvis det er en ny kjøtt type som ditt bord ikke har fått prøve enda. Når vi tok en pause kunne vi spørre om å få prøve kjøttet igjen, sånn at vi ikke gikk glipp av noe. OG JEG MÅ FÅ SAGT DET! TAKK BRASILIA FOR Å TA VARE PÅ JENTER OG MENSEN! En fin rosa boks på hvert toalett med tilbehør til damer som har den tiden i måneden, helt gratis. Servitørene serverte alltid damen først, med mindre jeg tok en pause. Kan vi ikke få flere resturanter som dette?

Kort sagt, Bergens beste resturant, du blir stappmett på utsøkt kjøtt, og de har ja en vegetariansk buffet, men kjøttet smelter på tungen!

Dato for besøk: september 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, 572ina
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
LucioCor, Chef på Brasilia Bergen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. september 2020

Hey InaAJ,

TAKK FOR DEN VELDIG HYGGELIG TILBAKEMELDINGEN DIN!

Håper vi ser deg neste gang du blir sulten ;)


Håper vi sees igjen snart :)

Mvh,

Lucio C

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (559)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

8993 av 559 anmeldelser

Anmeldt 11. september 2020 via mobile enheter

Fantastisk mat og atmosfære.
Her får du fantastisk mat til riktig pris.
Hyggelige servitører og sentrale lokaler.
Bestill i god tid og du får en fantastisk opplevelse!

Dato for besøk: september 2020
Takk, tomboman
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
LucioCor, Chef på Brasilia Bergen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. september 2020

Hey Tom Arne,

Tusen takk for tilbakemeldiingen din! DU ER FANTASTISK!!

Det er kjekt å høre du hadde en fin opplevelse hos oss og vi setter stor pris på det.

Håper vi sees igjen snart :)

Mvh,

Lucio C

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. august 2020 via mobile enheter

Buffet-konsepet på dette stedet er slik at du forsyner deg med tilbehør selv og så kommer det en cowboy med forskjellige typer kjøtt. Du får en lapp på bordet, så lenge denne har den grønne siden opp kommer cowboyen med kjøtt.
Noe av tilbehøret på buffeten bar preg av å ha stått lenge. Det var rikelig med påfyll av kjøtt av alle slag. Spareribs, ytre- og indrefileten smakte godt. Kyllingen og grisekjøttet var litt tørt. 460 kroner for en «spis så mye du vil buffet» er i overkant dyrt for et måltid med mindre du er svært sulten.

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, 702kristink
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
boxm659, Agency / Consultant på Brasilia Bergen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. august 2020

Hei! Tusen takk for tilbakemeldingen din. Vi tar til oss alle tilbakemeldinger av god og dårlig sort, og gjør alltid alt vi kan for å bli bedre.

Vi tar med oss denne meldingen, både det gode og det mindre gode du har å komme med, og fortsetter å gjøre alt vi kan for kundeopplevelsen!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. august 2020 via mobile enheter

Basert på anmeldelser i TripAdvisor ble denne restauranten valgt. Inngangsparti var litt skjult, delvis på grunn av veiarbeid. Restauranten var relativt full, men jeg fikk plass på et lite plass på et 2-manns bord. Jeg bestilte okserumpe. Tilbehøret ble hentet i en rikholdig buffet, som man kunne besøke en gang. Kjøttet kom rett fra grillen på spidd, og ble skjært av ved bordet. Det var meget smakfullt og godt. Jeg bestilte 250 gram, men opplevde at jeg fikk vesentlig mer enn det, og var god og mett da jeg gikk. Et Ok sted, til en Ok pris.

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, TomS417
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
boxm659, Agency / Consultant på Brasilia Bergen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. august 2020

Takk for detaljert review, Tom! Vi setter stor pris på gode tilbakemeldinger.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. august 2020

Nydelig mat og hyggelige ansatte. Her får du mye mat for pengene. Husets vin var både god og rimelig.

Dato for besøk: august 2020
Takk, Erik F
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
boxm659, Agency / Consultant på Brasilia Bergen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. august 2020

Tusen takk for det, Erik! Slike tilbakemeldinger gjør det ekstra gøy å stå på for kundeopplevelsen!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Brasilia Bergen, så også på

 

Har du vært i Brasilia Bergen? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din