Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bufféten var nok best...”
Anmeldelse av Brasilia Bergen

Brasilia Bergen
Vurdert som nr. 11 av 469 Restauranter i Bergen
Prisklasse: USD 25 - USD 54
Kjøkken: Brasiliansk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Sentrum
Beskrivelse: En bit av brasiliansk spenning i hverdagen, for spesielle anledninger og firmafester. Her hos Brasilia gir vi deg muligheten til å oppleve ekte Churrasco, på brasiliansk vis! Konseptet kommer direkte fra den sørlige delstaten Rio Grande do Sul, stedet der verdens beste kjøtt produseres. Vi har gleden av å servere det beste Brasil har å by på av grillmat og tilbehør… slik de gjør det i Brasil.
Anmeldt 2. august 2021

Morsom restaurant å ta med seg barn på - det var liv og snakk hele tiden. Omtrent som på restaurant i Brasil...?

Bufféten var full av gode smaker - og ble ryddet hele tiden så den så fin og flott ut. Serveringene ved bordene var nok preget av pølser og ribs i starten - og så kom det bedre kjøttet ganske sent... Så da var vi mette.

Morsom opplevelse - men ikke topp kjøtt hele tiden.

Dato for besøk: juli 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, ekofoed
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Mediehuset Bergen, Agency / Consultant på Brasilia Bergen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. august 2021

Hei,

Tusen takk for din anmeldelse av besøket ditt hos oss!

Velkommen tilbake til Brasilia :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (599)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

4246 av 599 anmeldelser

Anmeldt 30. juli 2021 via mobile enheter

Fantastisk opplevelse. Ja, du blir mett. Og ja, tilbehøret er egentlig et fullverdig måltid i seg selv. Men kjøttet var i en klasse for seg. I tillegg til god service, er det en avslappet og upretansiøs stemning i restauranten. Og strålende for barnefamilier, med halv pris for buffét, og desert på kjøpet. Vi kommer garantert igjen.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, sveinmortenh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Mediehuset Bergen, Agency / Consultant på Brasilia Bergen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. august 2021

Hei Svein Morten,

Tusen takk for din hyggelige anmeldese av besøket ditt hos oss!

Vi ønsker deg velkommen igjen til Brasilia :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juli 2021 via mobile enheter

For de som spiser kjøtt, var dem kjempe fornøyd. Kunne ikke vært bedre. Vi alle spiste buffet. For meg som Vegeterianer, var også selve maten god. Men! De to andre fikk kjøtt rettene servert ved bordet som en del av buffeen, innen 1 min. Jeg som skulle få grillet ananas, og mais. Så tok det 1 time og 17 min!!!!!!!! Da ankom vi enda på åpningstiden. Jeg spurte gjentatte ganger om når kommer maten min, da de sa 'snart' hele tiden. Det tok hele 1 time og 17 min for FØRSTE rett... Etter dem fikk sin. Dette er for dårlig. De kunne heller sagt, beklager dette vil ta lang tid. For det gjorde det. Synd, da selve maten hadde god kvalitet.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, Maiskolbe
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Mediehuset Bergen, Agency / Consultant på Brasilia Bergen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. august 2021

Hei,

Tusen takk for din anmeldese av besøket ditt hos oss.

Vi må bare legge oss flate om det har gått over 1 time før du fikk maten din servert hos oss. Slik skal det absolutt ikke være hos Brasilia, og her skal vi finne ut av hva som har skjedd.

Vi takker for besøket ditt og håper du vil gi oss en ny sjanse :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juli 2021

Det var vårt første, men ikke siste besøk her på Brasilia Bergen. Vi gikk for buffeten, og det anbefales på det sterkeste. Nydelig kjøtt i mange varianter og mye godt tilbehør på buffeten. Gleder oss til neste besøk.

Dato for besøk: juli 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, 88Berit88
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Mediehuset Bergen, Agency / Consultant på Brasilia Bergen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. august 2021

Hei,

Tusen takk for din flotte anmeldese av besøket deres hos oss!

Vi takker for besøket og ønsker dere velkommen igjen :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2021 via mobile enheter

Anbefaler virkelig å bestille Brasilia Experience. Her kan man gå å hente seg så mye mat man vil fra buffeen, og så mye kjøtt du vil ha fra kokkene som går rundt hele kvelden med ulike kjøtt RETT fra grillen! 12 ulike typer kjøtt å velge mellom, så her er det kjøtt til en hver smak. Du får en lapp som du flipper, som er grønn på ene siden og rød på andre siden. Har du grønn lapp opp så kommer kjøtt i alle baner, og snur du til rødt så får du en pustepause. Helt utrolig kult opplegg Koselig atmosfære, fantastisk service og stappmett-garanti!

Dato for besøk: juni 2021
Takk, Kajab1998
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Mediehuset Bergen, Agency / Consultant på Brasilia Bergen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. juli 2021

Hei Kajab1998,

Tusen takk for din flotte og utfyllende anmeldelse av besøket ditt hos oss, det setter vi pris på!

Velkommen så mye igjen :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Brasilia Bergen, så også på

 

Har du vært i Brasilia Bergen? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.