Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Meget bra resturant med autentisk Brasiliansk meny”
Anmeldelse av Brasilia Bergen

Brasilia Bergen
Vurdert som nr. 14 av 468 Restauranter i Bergen
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 22 - USD 49
Kjøkken: Brasiliansk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Sentrum
Beskrivelse: En bit av brasiliansk spenning i hverdagen, for spesielle anledninger og firmafester. Her hos Brasilia gir vi deg muligheten til å oppleve ekte Churrasco, på brasiliansk vis! Konseptet kommer direkte fra den sørlige delstaten Rio Grande do Sul, stedet der verdens beste kjøtt produseres. Vi har gleden av å servere det beste Brasil har å by på av grillmat og tilbehør… slik de gjør det i Brasil.
Anmeldt 30. august 2021

Bra beliggenhet i Bergen sentrum. Meget god mat, og rikelig av den. Den skjæres og tilberedes ved bordet, og maten fremstår som autentisk,og veldig bra tilberedt.

Dato for besøk: august 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, ronnyh634
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Mediehuset Bergen, Agency / Consultant på Brasilia Bergen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. september 2021

Hei!

Tusen takk for din hyggelige anmeldelse.

Velkommen tilbake :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (605)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

4044 av 605 anmeldelser

Anmeldt 15. august 2021

Har vært her noen ganger nå og vi er alltid strålende fornøyd og stappmett. Kjempehyggelige er de som kommer med kjøtt. Veldig allergivennlig og bra for vegetarianere. Savner bare en varm saus uten melk og hvete.
Ananasen er nydelig

Dato for besøk: august 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Gjest736
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Mediehuset Bergen, Agency / Consultant på Brasilia Bergen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. august 2021

Hei,

Tusen takk for din hyggelige anmeldelse!

Velkommen igjen :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. august 2021 via mobile enheter

Spiste sammen med 3 andre som bestilte vanlig buffet og jeg bestilte vegetar buffet. De får valg mellom masse variert kjøtt og selv om det står at de er vegetar vennlig - fikk jeg kun mais og to små skiver ananas, ellers besto hele middagen min av tilbehør.
Servitørene var heller ikke flinke til rydde av bordet vårt, det var stappfullt av både ubrukte og brukte glass mot slutten av besøket.
Måtte også vente kjempe lenge på å få lov til å betale..
Hadde ikke anbefalt denne restauranten for de som ikke spiser kjøtt - har full forståelse for at de satser på kjøtt, men er skuffet over at de utgir seg for å være vegetar vennlig og dette var resultatet.
De jeg var sammen med som spiste kjøtt - sa at de heller ikke ville anbefalt restauranten eller besøkt den igjen.
Skuffende opplevelse.

Dato for besøk: august 2021
Takk, Voyager20504055481
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Mediehuset Bergen, Agency / Consultant på Brasilia Bergen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. august 2021

Hei,

Så dumt at opplevelsen deres hos oss ikke var helt slik som dere forventet. Og at du ikke fikk like mye mat som du gjerne ønsket. Det skal sies at det står på nettsiden vår hva som inneholder i Vegetar alternativet.

Vi må bare beklage om servitørene ikke ryddet bordet deres i høyt nok tempo, men vi vet at i mange tilfeller at det kan være et høyt trykk i restauranten vår som gjør at ting gjerne tar litt lengre tid enn normalt.

Takk for deres anmeldelse.

Mvh
Brasilia Bergen

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. august 2021 via mobile enheter

Nam nam nam. God service. Blid betjening. Godt utvalg av tilbehør. En opplevelse! Anbefaler på det sterkeste. Vi kommer gjerne igjen.

Dato for besøk: august 2021
Takk, nettg79
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Mediehuset Bergen, Agency / Consultant på Brasilia Bergen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. august 2021

Hei,

Tusen hjertelig takk for din hyggelige anmeldelse! :)

Velkommen igjen :D

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. august 2021 via mobile enheter

Dette er det mest geniale jeg har sett på en resturant. Jeg elsket konseptet, og servitørene, eller cowboyene som de ble kalt var ekstremt hyggelig og gjorde opplevelsen bare enda bedre. Maten smakte knallgodt, og du fikk et stort utvalg av forskjellig mat og smaker.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, Othelie Annette H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Mediehuset Bergen, Agency / Consultant på Brasilia Bergen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. august 2021

Hei Othelie,

Tusen hjertelig takk for din hyggelige anmeldelse! :)

Velkommen tilbake :D

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Brasilia Bergen, så også på

 

Har du vært i Brasilia Bergen? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.