“Italiensk puls”

Vurdert som nr. 15 av 610 Restauranter i Bergen
Kjøkken: Italiensk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Levering, Reservasjoner
Omgivelser: Vågen
Beskrivelse: Stefano Restaurant er en italiensk restaurant med en uformell atmosfære, hvor du kan føle deg hjemme og slappe av. Våre appetizers er en god start på en rik opplevelse av ekte smak og aroma fra Italia. Våre Italienske røtter bringer farger og smak til alt vi produserer. En av de viktigste ingrediensene er vår kjærlighet for god mat og det gode liv. Enjoy life!
Anmeldt 13. januar 2019 via mobile enheter

God fersk pasta, trivelig betjening, pulserende stemning. Kan anbefale pappardelle med sopp, skikkelig godt!

Dato for besøk: januar 2019
1  Takk, Ailin_Norway
Berg-Andre, Guest Relations Manager på Stefano Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. januar 2019

Hei Ailin,
Takk for trivelig tilbakemelding og glad du likte vår hjemmelagde pasta. Velkommen tilbake ved en senere anledning.
Håper du får en flott uke.
Mvh

193197 av 1 060 anmeldelser

Anmeldt 15. desember 2018 via mobile enheter

Kul liten restaurant, som serverer salater, pasta og pizza. Meget autentisk. Dessverre faller litt igjennom på utførelsen og pizzaen jeg bestilte var en smule understekt. For lav varme i pizzaovnen er midt tips...

Takk, IverOlavErstad
Berg-Andre, Guest Relations Manager på Stefano Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. desember 2018

Heisann Iver,
Hyggelig at du likte deg i restauranten vår.
Varmen i ovnen er viktig for vår suksess, så takk for tipset. Vi skal være på topp der i forhold til kvaliteten vi vil servere så håper å se deg her igjen hvor vi kan få muligheten til å servere deg en pizza av ypperste klasse igjen.
Håper du har en flott førjulstid
Mvh

Anmeldt 9. desember 2018 via mobile enheter

Vi kan vell kort oppsummere at maten var dyr, kald og dårlig. Servicen var lavmål. Har vært der tidligere og vært fornøyd, men kommer ikke tilbake etter dette

1  Takk, lasseguten
Berg-Andre, Guest Relations Manager på Stefano Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. desember 2018

Heisann Lasse,
Beklager veldig det foretrufne. Da dette var en tydelig glipp fra våre vanlige standarder for kvalitet, håper jeg dere kunne gitt oss en siste mulighet til å rette opp i feilen fra besøket og vise oss fra vår beste side igjen.
Håper å se dere igjen om ikke ønsker jeg dere uansett en gledelig Jul
Beste hilsner

Anmeldt 1. desember 2018 via mobile enheter

Jeg har kost meg med min favoritt Saltimbocca. Finner ikke det så mange steder i Norge, så den måtte forsøkes. Autentisk mat og hyggelig søndag! God atmosfære!

Takk, Lillian A
Berg-Andre, Guest Relations Manager på Stefano Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. desember 2018

Hei Lillian,
Stefano jobber hardt for å opprettholde den italienske kvaliteten i mat og atmosfære i det han leverer.
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding og håper se deg her igjen nyte den herligste Saltimbocca.
Håper på en riktig flott juletid din vei.
Jule hilsner

Anmeldt 1. desember 2018 via mobile enheter

Vi var her for 4 år siden, og var kjepeglad for å finne den igjen rett over gaten i nye større flotte lokaler. Kjempegod italiensk hjemmelaget mat! Her må du ta tid til å sette deg ned. Anbefales

Takk, kjell k

Heisann Kjell,
Så glad for at dere fant veien tilbake i nye lokaler. Ja rom må man ha når der vil sitte ned i lengre tid, så glad vi kunne tilfredstille.
Ser frem imot å se dere igjen å ha en flott advent og jul i mellomtiden.
Beste hilsner

Reisende som så på Stefano Restaurant, så også på

Har du vært i Stefano Restaurant? Del dine erfaringer!