Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Kjempe god ekte italiensk mat”
Anmeldelse av Stefano Restaurant

Stefano Restaurant
Vurdert som nr. 22 av 473 Restauranter i Bergen
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 3 - USD 51
Kjøkken: Italiensk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Omgivelser: Vågen
Beskrivelse: Stefano Restaurant er en italiensk restaurant med en uformell atmosfære, hvor du kan føle deg hjemme og slappe av. Våre appetizers er en god start på en rik opplevelse av ekte smak og aroma fra Italia. Våre Italienske røtter bringer farger og smak til alt vi produserer. En av de viktigste ingrediensene er vår kjærlighet for god mat og det gode liv. Enjoy life!
Anmeldt 23. januar 2019 via mobile enheter

Maten var fantastisk god. Vi har litt av et problem å bestemme hva vi vil da alt fra menyen høres bra ut Atmosfære var varm og koselig og god betjening. Vi vil definitivt komme tilbake for mer autentisk Italiensk mat.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, Ems8899
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Berg-Andre, Guest Relations Manager på Stefano Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. januar 2019

Heisann Ems,
Tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding, og glad dere likte hele opplevelsen.
Gleder oss til å se dere her igjen ved en senere anledning.
Velkommen tilbake og ha en fantastisk dag.
Mvh
Berg-André

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldelser (897)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

126130 av 897 anmeldelser

Anmeldt 13. januar 2019 via mobile enheter

God fersk pasta, trivelig betjening, pulserende stemning. Kan anbefale pappardelle med sopp, skikkelig godt!

Dato for besøk: januar 2019
1  Takk, Ailin_Norway
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Berg-Andre, Guest Relations Manager på Stefano Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. januar 2019

Hei Ailin,
Takk for trivelig tilbakemelding og glad du likte vår hjemmelagde pasta. Velkommen tilbake ved en senere anledning.
Håper du får en flott uke.
Mvh
Berg-André

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. desember 2018 via mobile enheter

Kul liten restaurant, som serverer salater, pasta og pizza. Meget autentisk. Dessverre faller litt igjennom på utførelsen og pizzaen jeg bestilte var en smule understekt. For lav varme i pizzaovnen er midt tips...

Dato for besøk: desember 2018
Takk, IverOlavErstad
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Berg-Andre, Guest Relations Manager på Stefano Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. desember 2018

Heisann Iver,
Hyggelig at du likte deg i restauranten vår.
Varmen i ovnen er viktig for vår suksess, så takk for tipset. Vi skal være på topp der i forhold til kvaliteten vi vil servere så håper å se deg her igjen hvor vi kan få muligheten til å servere deg en pizza av ypperste klasse igjen.
Håper du har en flott førjulstid
Mvh
Berg-André

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. desember 2018 via mobile enheter

Vi kan vell kort oppsummere at maten var dyr, kald og dårlig. Servicen var lavmål. Har vært der tidligere og vært fornøyd, men kommer ikke tilbake etter dette

Dato for besøk: desember 2018
1  Takk, lasseguten
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Berg-Andre, Guest Relations Manager på Stefano Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. desember 2018

Heisann Lasse,
Beklager veldig det foretrufne. Da dette var en tydelig glipp fra våre vanlige standarder for kvalitet, håper jeg dere kunne gitt oss en siste mulighet til å rette opp i feilen fra besøket og vise oss fra vår beste side igjen.
Håper å se dere igjen om ikke ønsker jeg dere uansett en gledelig Jul
Beste hilsner
Berg-André

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. desember 2018 via mobile enheter

Jeg har kost meg med min favoritt Saltimbocca. Finner ikke det så mange steder i Norge, så den måtte forsøkes. Autentisk mat og hyggelig søndag! God atmosfære!

Dato for besøk: desember 2018
Takk, Lillian A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Berg-Andre, Guest Relations Manager på Stefano Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. desember 2018

Hei Lillian,
Stefano jobber hardt for å opprettholde den italienske kvaliteten i mat og atmosfære i det han leverer.
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding og håper se deg her igjen nyte den herligste Saltimbocca.
Håper på en riktig flott juletid din vei.
Jule hilsner
Berg-André

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Stefano Restaurant, så også på

 

Har du vært i Stefano Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.