“Fredag på byn”

Vurdert som nr. 14 av 612 Restauranter i Bergen
Kjøkken: Italiensk
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Omgivelser: Vågen
Beskrivelse: Stefano Restaurant er en italiensk restaurant med en uformell atmosfære, hvor du kan føle deg hjemme og slappe av. Våre appetizers er en god start på en rik opplevelse av ekte smak og aroma fra Italia. Våre Italienske røtter bringer farger og smak til alt vi produserer. En av de viktigste ingrediensene er vår kjærlighet for god mat og det gode liv. Enjoy life!
Anmeldt 10. juli 2020

Vi har nettopp fått den mest fantastiske pizzaen i by’n ever. Ekte italiensk kvalitet og matkultur - En extra large Diovo surdeigspizza 👍😄😄. Vertskapet med Stafano i spissen er enestående, både ved å skape stemning, dele glede og entusiasme og tilrettelegge for at vi har fått en fantastisk opplevelse her 👋😄. Vi kommer snart igjen, Kari og Christian

Takk, Christian L
danielejohansen, Other på Stefano Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. juli 2020

Tusen takk for deres varme ord Kari og Christian!
Det er en glede fra vår side å få kunne servere kunder som dere.
Vi ser frem til å se dere igjen, dere er velkommen tilbake!

Anmeldt 9. juli 2020 via mobile enheter

Nydelig italiensk mat og fantastisk service. Autentisk italiensk kjøkken tilberedt av en italiensk familie med godt humør og herlig råvarer. Intime og trivelige lokaler i nærhet til sentrum. Anbefales på det varmeste.

1  Takk, ninae833

Takk for anmeldelsen Nina!
Det er godt å høre at du ble fornøyd med oss. Vi ønsker alltid å skape positivitet, både gjennom mat og service.
Vi håper på å se deg igjen her i fremtiden!

Anmeldt 8. juli 2020

Fantastisk sted! Veldig hyggelig folk og nydelig mat. Vi spiste lunsj her. Lasagna anbefales på det sterkeste.

1  Takk, ThorsteinTrogstad
stefanorestaurant, Public Relations Manager på Stefano Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. juli 2020

Tusen hjertelig takk for fine ord! Vi prøver alltid å gjøre vårt beste :)

Med vennlig hilsen
Juan Pablo Pinochet

Anmeldt 2. juli 2020

Dersom du ønsker god mat i fine lokaler og ønsker fin service kan du besøke Stefano Restaurant i Bergen. Vi var der i juni 2020 og måltidet ble en opplevelse. Personalet ytte svært god service og var oppmerksomme hele tiden på hvordan vi opplevde maten og stedet. Dette er en restaurant vi vil kunne anbefale til alle.

Dato for besøk: juni 2020
2  Takk, HenriksenBerg

Tusen takk for en kjempehyggelig tilbakemelding :) Det fyller oss med glede at dere nøt våre italienske mat og service. Hjertelig velkommen igjen!

Med vennlig hilsen
Juan Pablo Pinochet

Anmeldt 1. juli 2020 via mobile enheter

Nydelig mat og god vin. Nydelig kaffe også. Vi var tilbake i Italia, selv om vi måtte være i Norge i år. 👍🏼👍🏼

2  Takk, Morten S

Tusen takk for en kjempehyggelig tilbakemelding! Vi prøver alltid å gjøre vårt beste :)

Reisende som så på Stefano Restaurant, så også på

Har du vært i Stefano Restaurant? Del dine erfaringer!