“FANTASTISK!”

Vurdert som nr. 13 av 609 Restauranter i Bergen
Kjøkken: Italiensk
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Omgivelser: Vågen
Beskrivelse: Stefano Restaurant er en italiensk restaurant med en uformell atmosfære, hvor du kan føle deg hjemme og slappe av. Våre appetizers er en god start på en rik opplevelse av ekte smak og aroma fra Italia. Våre Italienske røtter bringer farger og smak til alt vi produserer. En av de viktigste ingrediensene er vår kjærlighet for god mat og det gode liv. Enjoy life!
Anmeldt 15. september 2020

Dette er virkelig en av Bergens beste restauranter, og utvilsomt den beste av de italienske! Behagelig atmosfære og nydelig mat som man merker at noen har lagt sin sjel i. Her forstår man at det å lage pizza er en kunst - som de på Da Stefano virkelig får til! Eieren Stefano er en enestående vert om virkelig passer på kundene sine.

Dato for besøk: september 2020
Takk, camillat907
danielejohansen, Guest Relations Manager på Stefano Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. september 2020

Tusen takk for anmeldelsen og dine gode ord Camilla!
Det varmer virkelig oss alle når du kommer med disse fine kommentarene, og for et flott bilde du tok.
Vi er veldig glad for at dere hadde det fint hos oss og vi ser frem til deres neste besøk!

- Daniele

Anmeldt 9. september 2020 via mobile enheter

Fikk tips i resepsjonen på hotellet om å ta turen innom Stefano - og angrer ikke på det.
Førsteinntrykket, maten, vinen og servicen gjorde at jeg havnet her flere ganger.
Spiste en kalve-rett, og ulike pizza-typer og forskjellige desserter. Helt topp👍

Dato for besøk: september 2020
Takk, andr_lG4093AF
danielejohansen, Guest Relations Manager på Stefano Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. september 2020

Tusen takk for anmeldelsen!
Vi setter stor pris på at du ønsket å besøke oss ikke bare én, men flere ganger når du var her i Bergen.
Du er veldig velkommen tilbake på din neste tur hit, vi gleder oss til å se deg igjen!

Anmeldt 2. september 2020 via mobile enheter

Fantastisk kveld og matopplevelse , driver selv med mat og vet hvor mye jobb det er bak et godt måltid , Så alle på Stefanos skal ha ros og selførgelig for den gode servicen , du føler deg velkommen med en gang , absolutt et must besøk om du er i bergen og vil smake italiensk matopplevelse 🥰🥰

Dato for besøk: august 2020
Takk, Joelkgg
danielejohansen, Guest Relations Manager på Stefano Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. september 2020

Tusen takk for anmeldelsen Joel!
Veldig fine bilder du la ut av ditt besøk hos oss.
Det er godt å høre at du som selv er i mat-bransjen ble fornøyd med måltidet og vår service.
Vi gleder oss alle sammen til å se dere igjen og hils Drammen fra oss!

Anmeldt 27. august 2020 via mobile enheter

Vitello Tonnato og grilla provolone stod ikkje på menyen som Stefano Tavassi helst ville knørve. Den ekte Italienaren frå Napoli vil helst lage ny Italiensk mat kvar dag med dei beste råvarene, brød frå eige bakeri og vin frå familiegården. På menyen var mykje godt, og eg hadde god tid, og vanskar med å velge. Det såg Stefano som tilbau dagens lekre rettar, tynne skiver marinert kalv med tunfisksaus og nydelige gigantiske kapers, deretter steikt ost med epler og granateple. Dette blir ikkje siste gong på Stefano. Vurderer å gå innom i morgon tidleg å få fersk pasta og bakst.

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, 680magnia

Tusen takk for anmeldelsen og for et fint bilde du tok!
Det var bare koselig å kunne få servere deg noen av våre favoritter og søtsaker.
Vi gleder oss til å vise deg mer av vår meny og komme med ny forslag til deg.
Velkommen tilbake!

- Daniele

Anmeldt 13. august 2020

jeg og min mann spite den beste pizza vi har spist på lenge, hos Stefano. Vi bestilte en stor Gorgensola/parma pizza. Bunn laget på surdeig, med havre. NAM!! Vi anbefaler stedet på det varmeste.

Takk, Anita H
danielejohansen, Kundeansvarlig på Stefano Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. august 2020

Tusen takk for anmeldelsen Anita!
Det er godt å høre at dere koste dere hos oss og likte maten! Deres fornøyelse er vår høyeste prioritet.
Velkommen tilbake!

Reisende som så på Stefano Restaurant, så også på

Har du vært i Stefano Restaurant? Del dine erfaringer!