Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Roll & rock? ”
Anmeldelse av Roll & Rock Bar and Diner - STENGT

Roll & Rock Bar and Diner
Kjøkken: Amerikansk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden
Omgivelser: Vågen
Anmeldt 23. november 2018 via mobile enheter

Har vell aldri hørt mer hipp hopp av en avdanket 40 års DJ . Skjerpings. Utgått på dato. Burde levd opp til konseptet

Dato for besøk: november 2018
Takk, 980oled
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Berg-Andre, Guest Relations Manager på Roll & Rock Bar and Diner, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. februar 2019

Heisann Ole,
Beklager du syntes dette. Konseptet lever i beste velgående under serverings tid i Restauranten, men må nok se oss nødt til å spille litt nyere enn 50/60 talls musikk for å tilfredstille majoritetens musikk lyster på kveldingen. Vil med dette også bemerke at vi har gjort mange forandringer i DJ og musikk tilbudet vårt siden nyåret da vi har syntes det samme, så kom gjerne innom igjen for en lytt inn i det vi synes er byens beste DJ's om dagen.
Håper du får en fantastisk dag.
Mvh
Berg-André

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldelser (439)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

4852 av 439 anmeldelser

Anmeldt 2. november 2018 via mobile enheter

Datteren ville feire bursdag. Det ble en koselig kveld. Vi er fornøyd, men etter å ha vært på denne type restauranter i Danmark opplever vi porsjonene som små. Kult å være der. Vi kommer sikkert tilbake.

Dato for besøk: november 2018
Takk, torillr215
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. oktober 2018

Søndag 28. oktober var vi innom på ettermiddagen for å få oss en lett lunsj. Vi ble tatt i mot med beskjed om at de KUN tok kontanter og VIPPS, da "systemet var mede". Vi fikk menyene idet vi satt oss til bords, og deretter var vi "glemt". Etter 20 - 25 minutter følte vi at vi hadde blitt ignorert lenge nok av servitøren. Vi kledde på oss igjen, og gjorde den kvinnelige servitøren oppmerksom på at vi ikke ønsket å bli ignorert lenger. hun satte opp noen merkelige stirrende øyner på oss, som kanskje skulle fortelle oss at vi ikke hadde grunn til å klage. Det kan synes som at sjappen hadde alt for få servitører til å betjene kundemassen en søndags ettermiddag.

Dato for besøk: oktober 2018
    • Service
1  Takk, Jan Ole F
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. oktober 2018 via mobile enheter

Absolutt den beste hamburgeren i Bergen! Er man her burde man ha turen! Gode drinker er også å finne på roll & rock

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, petterKjoe
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 25. august 2018 via mobile enheter

Burgeren var god men ikke verdt å vente 45 minutter for. Spesielt når vi heller ikke får noen hint om lang ventetid fra servitørene.

De har rett og slett for lite kjøkken i forhold til antall bord.

Jeg kommer ikke til å gå her igjen.

Dato for besøk: august 2018
Takk, johana806
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Roll & Rock Bar and Diner, så også på

 

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.