“Lunsj”

Kjøkken: Kafé
Middagsalternativer: Reservasjoner
Omgivelser: Vågen
Anmeldt 6. desember 2018 via mobile enheter

God lunsj i hyggelig atmosfære. Stille og rolig. Kanskje noe begrenset lunsj utvalg, men det som ble servert var godt og fint tilberedt.

Takk, mortenfurholm

Anmeldt 3. desember 2018

god atmosfære, utmerket mat. hadde ikke noen festlige drikker / bubblies / alkoholfrie cocktailer for gravide

Takk, MilaSyn
Anmeldt 6. november 2018

Det var en god opplevelse å spise her mandag kveld - høy kvalitet på mat med overraskende detaljer og gode smaker. Servicen var upåklagelig og servitøren veldig kunnskapsrik og dyktig. Vi følte oss godt ivaretatt og i det hele tatt meget fornøyd!

Takk, Kristian B
Anmeldt 24. oktober 2018 via mobile enheter

Vi var der lørdag kveld med 5 voksne. Spiste mange forskjellige retter(forretter og hovedretter) og alt var deilig og flott anrettet. God service. God kunnskap om vin hos både gjest og servitør så ble nydelig vin til maten. Hyggelig miljø.

Takk, Toril G H
Anmeldt 15. oktober 2018 via mobile enheter

Vi var der lørdag kveld fire voksne.
Alle retter forrett middag og dessert var flott anrettet og smakfulle. Fikk også gode anbefalinger når det gjaldt vin.

Takk, 528karif

Reisende som så på Colonialen Litteraturhuset, så også på

Bergen, Hordaland

Har du vært i Colonialen Litteraturhuset? Del dine erfaringer!