Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Hæ Lunch og utepils meget oppegående”
Anmeldelse av Dr. Wiesener

Dr. Wiesener
Vurdert som nr. 44 av 446 Restauranter i Bergen
Prisklasse: USD 11 - USD 39
Kjøkken: Internasjonalt
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Familier med barn
Middagsalternativer: Uteservering, Reservasjoner
Omgivelser: Vågen
Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Hæ besøkte Dr.Wiesener for 2.gang og kommer helt sikkert tilbake , hyggelig ute plass i solen , god lunch og mye godt å velge i glasset. Ikke overfylt rolig og fin plass

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 852jarlem
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (150)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

711 av 150 anmeldelser

Anmeldt 6. juli 2020 via mobile enheter

Ingen av oss hadde vært der før, og vi hadde i grunnen ingen høye forventninger til annet enn at vi visste stedet hadde bra beliggenhet og holdt til i et renovert gammelt offentlig bad. Men for en kvalitet på maten! Menyen er ikke stor. Vi spiste hvalbiff og storfekjøtt med tunfisksaus. Vi ble virkelig imponert av kvaliteten på maten, den var rett og slett perfekt. Hyggelige servitører, bra service og bra atmosfære gjorde at kvelden ble veldig bra. Dyrt var det ikke heller. Vi kommer garantert tilbake!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Pantertante
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. desember 2019

Maten var kanskje litt salt. Men da ble det desto bedre å leske strupen med kald drikke. Advarsel: Noen av ølsortene er i overkant sære.

Dato for besøk: november 2019
Takk, helt1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. oktober 2019 via mobile enheter

Besøkte Dr W for å ta et par øl med sønn og svigerfar, og vi fikk oppleve Oktoberfest Bartenderen hadde god peiling på øl, og lot oss smake før vi bestemte oss. Ble sittende lenger enn vi hadde tenkt
Vi kommer tilbake

Dato for besøk: oktober 2019
Takk, Henning1967
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. august 2018

For en fantastisk rund bygning som har lang historie. Ligger majestetisk til i umiddelbar nærhet til Sverres Borg og Bergenhus. Hyggelig uteservering. Siste skjenkested før Sognefjorden. Bestill fisk elelr reker. Meget smakfullt. Selger også t-shirts med "Siste Skjenkested Før Sognefjorden".

Dato for besøk: juli 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, bjornlindahl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Dr. Wiesener, så også på

 

Har du vært i Dr. Wiesener? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din