Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Personalfest”
Anmeldelse av Dr. Wiesener

Dr. Wiesener
Vurdert som nr. 45 av 469 Restauranter i Bergen
Prisklasse: USD 10 - USD 36
Kjøkken: Internasjonalt
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Familier med barn
Middagsalternativer: Uteservering, Reservasjoner
Omgivelser: Vågen
Anmeldt 17. juli 2021

Vi var der i slutten juni sammen med jobben. Den hvalbiffen jeg fikk servert. Den var helt nydelig. Jeg er veldig sær på min hvalbiff. Men det er den beste jeg har spist i dette fylke. Full fortjent 5 stjerner.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, 448geirk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (155)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

610 av 155 anmeldelser

Anmeldt 31. mai 2021 via mobile enheter

Grei uteservering. Uerfarent personale. Tørr loff. Dyre reker. Erdinger Dunkel servert i Hansa stettglass, uten beklagelse. Billig hvitvin på glass.

Dato for besøk: april 2021
Takk, Scharffiis
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 26. februar 2021 via mobile enheter

Hadde bedtilt bord, drikke kom rakskt på bordet men måttte vente ca 40 min før vi fikk maten. Det var ikke mange som bestillte mat

Dato for besøk: februar 2021
Takk, 850torb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 9. januar 2021 via mobile enheter

Veldig good øl og kjempe good mat for en bar
Kjempe hyggelige folk og de som jobber der er ganske bli og snille veldig bra service anbefalt 10/10

Dato for besøk: januar 2021
Takk, ahmadvis
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Hæ besøkte Dr.Wiesener for 2.gang og kommer helt sikkert tilbake , hyggelig ute plass i solen , god lunch og mye godt å velge i glasset. Ikke overfylt rolig og fin plass

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 852jarlem
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Dr. Wiesener, så også på

 

Har du vært i Dr. Wiesener? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.