“God mat!”

Kjøkken: Sushi, Asiatisk, Burmesisk
Omgivelser: Vågen
Omgivelser: Vågen
Anmeldt 2. august 2020 via mobile enheter

Jeg var her med familien min for å spise lunsj. Maten var veldig god, og det var sitteplasser både inne og ute. Det eneste jeg fant negativt var lokalet innendørs, og at maten kom unaturlig fort

2  Takk, Othilie M

Anmeldt 2. august 2020 via mobile enheter

Ikke de hyggeligste lokalene kanskje, men her er mat og servering så bra at de de allikevel får full pott. Meget god mat til en god pris. Har spist her flere ganger under vårt 3-dagers opphold i Bergen. Anbefales

Takk, T5965ESandreasm
Anmeldt 31. juli 2020 via mobile enheter

Super service og veldig god mat. Valgte crispy maki og alt smakte fortreffelig . Kommer gjerne igjen

Takk, granbassen
Anmeldt 30. juli 2020 via mobile enheter

Jeg og sønnen min på 11 hadde lyst på sushi og tok turen innom. Vi bestilte litt forskjellig og innen det hadde gått 5min stod maten på bordet! Den var ikke forhåndslaget, kokken bare var så rask. Maten var super! Lokalene er enkle og ikke veldig spennende, men vedlikehold og rene (så vidt jeg kunne bedømme). Perfekt til Take-Away og veldig bra for å sitte der.

1  Takk, Randombrukernavn
Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

Ikke et sted å sette seg ned for et koselig måltid. Maten var god og smakfull, perfekt for take a way.

1  Takk, MaritStein

Reisende som så på Mandalay Sushi & Burmese, så også på

Har du vært i Mandalay Sushi & Burmese? Del dine erfaringer!