Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Very good value ☺️”
Anmeldelse av Mandalay Sushi & Burmese

Mandalay Sushi & Burmese
Vurdert som nr. 33 av 470 Restauranter i Bergen
Kjøkken: Sushi, Asiatisk, Burmesisk
Omgivelser: Vågen
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Vågen
Anmeldt 2. august 2021 via mobile enheter

Veldig god mat og ekstremt hyggelige betjening

Spiste friterte mix til forrett og red curry og kylling til hovedrett

Dato for besøk: juli 2021
2  Takk, LasseJ672
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (241)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

711 av 241 anmeldelser

Anmeldt 5. juli 2021

God mat og rask, hyggelig service. Riktig pris i forhold til opplevelsen. Godt utvalg i menyen. Anbefales.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, 106vidarb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 26. juni 2021 via mobile enheter

Det beste med denne restauranten er de gode smakene. Dette er god mat. Det både smaker godt og ser godt ut. Veldig hyggelig betjening. Her får du mye god mat for under 200 kroner. Anbefales på det sterkeste.

Dato for besøk: mai 2021
2  Takk, Fossi2016
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 19. desember 2020

Sushien smakte veldig godt og det var rask servering. Ikke lokale for en romantisk middag for to, men sjarmerende likevel, i byens koseligste gate.

Dato for besøk: desember 2020
Takk, 1vivianns
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. august 2020 via mobile enheter

Jeg var her med familien min for å spise lunsj. Maten var veldig god, og det var sitteplasser både inne og ute. Det eneste jeg fant negativt var lokalet innendørs, og at maten kom unaturlig fort

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, Othilie M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Mandalay Sushi & Burmese, så også på

 

Har du vært i Mandalay Sushi & Burmese? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.