Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Helt ok mat”
Anmeldelse av Kitchen & Table Bergen

Kitchen & Table Bergen
Vurdert som nr. 53 av 474 Restauranter i Bergen
Kjøkken: Amerikansk, Norsk, Skandinavisk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Vågen
Anmeldt 12. november 2018

Jeg hadde hørt mye om denne restauranten, og hadde således høye forventninger. Men maten var ikke noe spesiell. Den smakte på ingen måte vondt, men ikke akkurat noe å skrive hjem om. Maten var noe tam, kjedelig og smakløs. Salt- og pepperkverna fikk virkelig kjørt seg på hele langbordet denne kvelden. Anbefaler IKKE å spise middag på denne restauranten dersom du skal ut en kveld i Bergen.

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Matglad1987
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Silje C, Marketing Manager på Kitchen & Table Bergen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. november 2018

Kjære gjest

Takk for din tilbakemelding. Vi ønsker selvsagt at maten skal være langt mer enn bare "helt ok", så det må vi bare beklage. Gi oss gjerne en tilbakemelding også når du er i restauranten, så skal vi gjøre alt vi kan for å tilpasse krydder og smak etter dine ønsker. Det er ingenting vi ønsker oss mer enn superfornøyde gjester. Send gjerne en mail til bergen@kitchenandtable.no om du allikevel finner ut at du skal besøke oss igjen, så skal vi gjøre det vi kan for å gi dere den matopplevelsen dere burde fått første gang :-)

Med vennlig hilsen
Silje Cools
Markedsansvarlig

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldelser (258)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1721 av 258 anmeldelser

Anmeldt 23. oktober 2018 via mobile enheter

Alltid fornøyd med vårt årlige besøk hos Kitchen & Table. Flott interiør som skaper en koselig stemning. Nydelig utsikt over Vågen og Bryggen. Kjempehyggelige servitører. Og ikke minst utsøkt mat!

K&T Meat Marked var en smaksbombe, rett og slett nydelig! Flott også at barna kan få halve porsjoner, og morsomt med fritert «blekksprut»-pølse. Slikt gjør barna glad!

Vi gleder oss til neste besøk!

Dato for besøk: oktober 2018
1  Takk, KennethO547
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Silje C, Marketing Manager på Kitchen & Table Bergen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. november 2018

Kjære Kenneth.

Tusen takk for en fantastisk tilbakemelding. Det gleder oss stort :-D Ekstra kjekt å se at også barna var fornøyde.

Vi gleder oss også til dere kommer på neste besøk :-)

Med vennlig hilsen
Silje Cools
Marketing Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juni 2018 via mobile enheter

Hadde reservert bord, men kom ca 30 min før vi skulle. Fikk utdelt et bord med fin utsikt (etter eget ønske). Dessverre for oss var det VELDIG høylytte gjester i lokalet som gjorde at vi måtte rope over bordet til hverandre. I tillegg måtte vi vente i ca 1 time før vi fikk maten. Servitøren glemte helt av oss og kom ikke bort til bordet en eneste gang før vi ville betale.
Veldig skuffet over besøket og kommer ikke hit igjen. Maten var veldig god og trekker litt opp, men servicen var ikke sånn den burde.

Dato for besøk: juni 2018
Takk, Line Marie W
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Silje C, Marketing Manager på Kitchen & Table Bergen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. juni 2018

Hei Line Marie.

Beklager at opplevelsen din hos oss ikke ble som forventet. Det er dessverre ikke alltid så lett å styre støynivået til andre gjester, men vi burde uansett ha levert mat i rimelig tid, og fulgt dere opp underveis. Det gleder oss å se at maten i det minste sto til forventningene, og vi håper dere ombestemmer dere og gir oss en sjanse til. Velkommen! :-)

Med vennlig hilsen
Silje Cools
Marketing Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. april 2018 via mobile enheter

Fantastisk mat, god atmosfære, ypperleg service og flott utsikt! Kitchen & Table har alt du treng for ein vellykka kveld med nydeleg mat ilag med familie og venner.

Dato for besøk: april 2018
Takk, Amathiilde
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Silje C, Marketing Manager på Kitchen & Table Bergen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. mai 2018

Kjære Amathiilde.

Tusen takk for en fantastisk fin tilbakemelding. Det gleder oss stort :-D Hjertelig velkommen tilbake til nok en vellykket kveld med familie og venner :-)

Med vennlig hilsen
Silje Cools
Marketing Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. mars 2018

Koselig atmosfære med utsikt utover Vågen i Bergen. Hyggelig betjening. Litt tid før maten ble servert, men verdt å vente på maten. God vinanbefaling. Maisbrødet er fantastisk, finnes i maken. Alltid like fornøyd når jeg har vært her.

Dato for besøk: februar 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Nina H W
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Silje C, Manager på Kitchen & Table Bergen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. mars 2018

Kjære Nina.

Tusen takk for en veldig fin tilbakemelding. Det gleder oss stort :-) Vi beklager at det tok litt tid før maten ble servert, og skal sjekke opp i det med kjøkkenet. Hjertelig velkommen tilbake!

Med vennlig hilsen
Silje Cools
Marketing Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Kitchen & Table Bergen, så også på

 

Har du vært i Kitchen & Table Bergen? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.