Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“besøk i fellesferien”
Anmeldelse av Kitchen & Table Bergen

Kitchen & Table Bergen
Vurdert som nr. 50 av 452 Restauranter i Bergen
Kjøkken: Amerikansk, Norsk, Skandinavisk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Omgivelser: Vågen
Anmeldt 21. juli 2020

frokosten var god
mye utvalg. croassaint, bacon og egg. brød som er lite grovt. litt tørre rundstykker.det som ødelegger er at folk tar på alt. da spres corona raskt. er tydelig skilt med bruk klyper. veldig mye trafikk og lite rydding. anbefaler å spise frokost ca 8 eller 9.30 like før stenging. det er ikke hotellet skyld at det er så mange, men bør deles i grupper for å unngå kaos. helt ok frokost. hvis man har anledning besøk hotellet utenfor felles ferie. i år ble det litt mange på disse 3 ukene.skjlnner at hotellet må hente inn etter corona utbruddet.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Adrian H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (256)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

59 av 256 anmeldelser

Anmeldt 11. mars 2020 via mobile enheter

Det er sjelden jeg gjør det, men er du i Bergen besøk Kitchen & Table på Clarion Hotel Admiral. Restauranten har både tradisjonell og lokal meny. Med lokal meny mener jeg mat fra Norge. Mitt valg falt på sesongens beste fisk nå i mars 2020 på «Skrei for deg».
Dette er fersk torsk/skrei med smørstekte pak choi linse og Chorizo cassoulet, surdeig crisp og kullgrillene fiskesaus med urteolje. Kjære bergensere, nordmenn og resten av verden. Dette er noe av det bedre jeg har smakt av ekte norsk torsk/skrei med internasjonal vri. HELT FANTASTISK! Anbefaler hele verden å besøke denne restauranten og oppleve denne retten mens det er sesong for skrei. For noen smaker. Spiser sjømat 4 dager i uken, men mener dette er noe av det beste jeg har smakt på flere år. Takk til restaurantens spanske kokk og ikke minst restaurantens servitør for den beste smaksopplevelsen på lang lang tid . Til alle som ikke har oppdaget denne perlen. Kom alene, ta med kjæresten, firmaet, tante, onkel eller hvem du vil og opplev dette. Kanskje feil uttrykk men - SINNSYKT BRA. TUSEN TAKK

Dato for besøk: mars 2020
2  Takk, Opsahl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. februar 2020 via mobile enheter

Deilig middag til en god pris, god service og variert ! Jeg anbefaler stedet på det varmeste!
Veldig bra hotel og restaurant i ett

Dato for besøk: februar 2020
Takk, Navigate243657
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. januar 2020 via mobile enheter

Firmaet jeg jobbet i booket nesten hele gjengen inn på Admiral og skulle ha påfølgende middag på denne restauranten på hotellet. Servicen var bra. Betjeningen veldig hyggelig og grei. Maten smakte veldig bra og så veldig lekker ut på tallerken, men reagerte veldig på størrelsen på porsjonen. Som jente så var dette akkurat nok til at jeg ble litt mett. Men mannfolkene syns det ble litt i underkant. Men for min del, med dessert så ble det nok mat. Men jeg skulle ønsket at porsjonene var litt større. Godt stort stykke kjøtt, med en liten skje stappe / mos av poteter og 4 - 5 biter rotgrønnsaker. Alt smakte veldig bra, men det var rett og slett litt lite mat.

Dato for besøk: januar 2020
1  Takk, 972stinep
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. desember 2019 via mobile enheter

Vi dro innom her litt tilfeldig. Stedet vi egentlig hadde planlagt å spise på var fullbooket.
Maten var kjempe god, men det var servicen og desserten som var selve opplevelsen her!
Bedre service skal man lete lenge etter, og er dere der nå i desember, prøvd brunost panna cottaen med multer. Wow! Eller ridlremen med kanel is. For noen fantastiske smaksopplevelser. Her er det en kokk som er virkelig god på å sette sammen smaker!

Dato for besøk: desember 2019
Takk, 881julief
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Kitchen & Table Bergen, så også på

 

Har du vært i Kitchen & Table Bergen? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din