“God pizza”

Kjøkken: Amerikansk
Omgivelser: Sentrum
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Liten hyggelig pub, med sprø tynn pizza. Ungene var veldig fornøyd
Kommer gjerne tilbake. Stort utvalg av øl.

Takk, 479ceciliet

Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Vi snublet innom ved en tilfeldighet. Ikke lett å finne. Da vi kom var det mørke lokalet nesten helt tomt, og vi ble litt skeptiske da servitør/bartender henviste oss til gangen for å se på menyen. (Det er trolig smittehensyn som gjør at de ikke deler ut meny ved bordene)
De har en rikholdig driknemeny når det gjelder øl, noe som passer meg utmerket. Mye spennende både på tapp og på flaske. Menyen er enkel men spennende. Vi endte opp med en pizza, en lammeburger og en smakstallerken med ost og spekemat.
Etter at vi hadde satt oss ble lokalet ganske fort fylt opp, og etterhvert måtte de avvise flere besøkende i døren, på tross av ledige bord. De tar smitterestriksjoner på alvor. Det er et stort pluss.

Alt var meget godt.
Det mørke lokalet kan virke litt lite innbydende, men her inne var det god stemning og god mat å få. Meget god kaffe som avslutning på måltidet også. Vi koste oss. Hadde vi bodd i Bergen ville dette fort kunne bli en favoritt.

Takk, Gaute80
Anmeldt 26. juni 2020 via mobile enheter

Hyggelig kafe med et godt utvalg forp allergikere. Jeg og en kompis bestilte gluten og melkefri pizza med kylling. Pizzaen var super god med masse godt tilbehør😊 anbefales🌸

Takk, Elifant123
Anmeldt 12. mars 2020

Her har jeg vært flere ganger, og maten er alltid like god. Passelige porsjoner til en god pris. Anbefales!

Dato for besøk: desember 2019
Takk, annaisabel_2020
Anmeldt 11. desember 2019

Kafé Spesial holder til i et lite lokale på skakke i Christies gate og er ikke det letteste å finne. Men så glemmer man det ikke! Fast sted for oss når vi er i Bergen. Veldig hyggelig spisested med finfin meny og rimelige priser. Lekkert tillaget og veldig velsmakende mat, grei og ujålete betjening - kan det bli bedre? Denne gangen spiste vi super linsesuppe - hadde aldri trodd den skulle bli så god! Fristende ølutvalg, men man kan også tappe vanlig vann fra kran, meget sympatisk. Skulle bare ønske jeg hørte mer bergensk her ... Kom an, bergensere, her er kjekt!

Dato for besøk: desember 2019
Takk, BarleyBird

Reisende som så på Kafe spesial, så også på

Har du vært i Kafe spesial? Del dine erfaringer!