Grei kaffe, greit sted, vet ikke helt hvorfor men jeg liker å ta en kaffe innimellom her. Fin beliggenhet.
3–7 av 41 anmeldelser
Her er det utmerket kaffe og super service. Blom har et jevnt sig av studenter i kraft av din plassering vis a vis SV-fakultetet ved UiB. Det gjør stedet ungdommelig. Bra for et så koselig sted :-)
Jeg vil ha deilig, varm sjokolade og varme scones hver dag! Frode er min favorittbarista, selvsagt! :)
En av byens beste på kaffe! de som jobber der har god kunnskap og vet hvordan de tempererer og skummer melken, for å si det slik. Det er tydelig at eierne setter kvalitet i høysetet og sørger for baristakurs hos sine ansatte. I tillegg har de stort sett laktosefri melk, og ikke KUN soya, som på så mange andre plasser :)
Her er det hyggelig stemning, tett på studentlivet på Høyden, og utmerket kaffe. Det er trist at kommunen ikke tillater uteservering uten å flå et slikt bra sted for kaffe, mat og sosialt samvær.