Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 192
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 03.02.23
Expedia.com
USD 180
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 05.02.23
Vio.com
USD 152
Vis tilbud
Hotels.comUSD 180
PricelineUSD 205
TravelocityUSD 180
Se alle 15 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (503)
Filtrer anmeldelser
503 resultater
Vurdering fra reisende
300
142
44
12
5
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
300
142
44
12
5
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
3641 av 503 anmeldelser
Anmeldt 3. november 2018 via mobile enheter

Rommet mitt i 5. etg var stort med soveavdeling og sofakrok med kaffemaskin osv. Reint og fint. Stille og ingen lyder frå byen, sjølv om hotellet ligg veldig sentralt. Nydelig frokost og veldig hyggelig betjening. Koselig hotell - her kjem eg veldig gjerne tilbake

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste med venner
Takk, ktve
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Tanja B, Front Office Manager på Hotel No 13, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. november 2018

Kjære Traveler44853077474

Så kjekt å høre at du hadde et fint opphold, og vil komme tilbake til oss. Du er hjertelig velkommen!

Ha en super førjulstid!
Hilsen Tanja på Hotel No 13

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. oktober 2018 via mobile enheter

Flott hotell, og super service. Hotellet har flott beliggenhet midt i sentrum med kort avstand til det meste av byens fasiliteter. Personalet er serviceinnstilte og gjør oppholdet til ein fin opplevelse

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, Ingvild S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Tanja B, Front Office Manager på Hotel No 13, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. november 2018

Hei Ingvild.
Tusen takk for kjempefin tilbakemelding. :)
Du er alltid velkommen til oss!

Hilsen Tanja på Hotel No 13

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. oktober 2018 via mobile enheter

Lite og personlig hotell midt på Torgallmenningen med hyggelig betjening og god service. Veldig fine og moderne rom. God frokost selv om den var liten da det er et lite hotell. Kommer garantert tilbake om muligheten byr seg

Dato for oppholdet: september 2018
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, 780andersr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Dreamer707254, Public Relations Manager på Hotel No 13, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. oktober 2018

Hei Anders,

Tusen takk for tilbakemeldingen, vi setter stor pris på den og det er herlig å høre at du trivdes under oppholdet, så sees vi igjen ved neste mulighet ;)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. oktober 2018 via mobile enheter

Fra jeg ble møtt i resepsjonen til jeg hentet kofferten ved avreise har hotellet vært veldig bra! Hyggelig betjening, flotte rom og god frokost.
Hotellet ligger svært sentralt med torgalmenningen og har frokostsal/restaurant i resepsjonsområdet. Frokosten var veldig god med ordinært, men veldig gidt utvalg. I hyller i salen sto det mange glass med ulike fermenterte glasskrukker. Veldig sjarmerende.
Rommet var rent og ryddig og badet har glassvegg med soting som dekker kroppen. Selve toalettet har ingen innsyn.

Et godt hotell jeg virkelig anbefaler, enten man reiser alene eller som par.

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, Hogne H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Dreamer707254, Public Relations Manager på Hotel No 13, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. oktober 2018

Hei Hogne H,

Tusen hjertelig takk for en herlig tilbakemelding og det er gledelig å høre at du trivdes under oppholdet.
Håper du tar turen tilbake en gang i fremtiden.

Ha en fin dag videre =)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. oktober 2018

Vi kom til et lite, utrolig koselig hotell som ligger så sentralt som det er mulig i Bergen. Vi ble møtt med ett smil av en hyggelig ansatt i resepsjon. Rommet var kjempeflott, deilig og luftig med god seng, lien sittekrok, deilig bad og muligheter for tea og kaffe.

Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sovekvalitet
    • Renslighet
    • Service
2  Takk, Reiseglad58
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Tanja B, Front Office Manager på Hotel No 13, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. oktober 2018

Kjære Reiseglad58,
Så kjekt at dere hadde et fint opphold hos oss.
Tusen takk for fin tilbakemelding!

Vi ønsker dere en superfin høst, og håper å se dere snart igjen!

Hilsen Tanja

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser