stianhau
0.7 km fra Hotel No 13
0.6 km fra Hotel No 13
Se flere hoteller i Bergen
Anmeldt 28. august 2019 via mobile enheter

Ikke noe stort hotel men meget koselig
og intimt.
Personalet er unormalt blide og hyggelig. Alltid en hyggelig kommentar på lur.
Rommet var meget hyggelig. Noe spesielt også men jeg likte det.
Dette hotellet er anbefale
Jeg prøvde å bestille rom neste natt men det var fullt desvære. Prøver neste gang jeg skal til Bergen. Det bør du også

Dato for oppholdet: august 2019
Takk, 233_rjanb
Anmeldt 19. august 2019 via mobile enheter

Har overnattet her ved et par anledninger ifm. jobbreise, og dette er et kjempe flott hotell! Man får følelsen av en eksklusiv opplevelse men hjemmekoselig service. Frokost føles nesten som at kjøkkenet tenker på akkuratt DEG, med små porsjoner tilberedt ferskt hele tiden. Beliggenheten er upåklagelig da det er midt i indre sirkel av Bergen sentrum. Ingen bråk på rommet selvom det er så sentrumsnært. Pris er det heller ingenting å utsette på. Anbefales!

Dato for oppholdet: februar 2019
Takk, Haavar83
Anmeldt 10. juni 2019

Original resepsjonsløsning og koselig lokaler møtte oss ved innsjekk på dette hotellet. Men her likte vi oss veldig godt! Flotte smakfulle rom med gode senger. Vennlige og service innstilte personale, hvor en følte seg velkommen! Nydelig frokost i litt trange lokaler, men veldig koselig og intimt. Kan absolutt anbefales med perfekt beliggenhet. Kommer gjerne igjen her ved en senere anledning.

Romtips: Velg rom med utsikt til gaten fra 5. etasje og opp
Dato for oppholdet: juni 2019
Takk, osmasen
CarstenJohannesen, Daglig leder på Hotel No 13, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. juni 2019

Kjære osmasen,

Tusen takk for din tilbakemelding av Hotel & Restauant No13.
Det er fint å se at du likte frokosten, sengene og vårt personale.
Jeg er glad du følte deg velkommen og at dere ønsker å komme tilbake.

Ha en fortsatt fin dag og en god sommer når den tiden kommer!

Vh
Carsten & Team No13

Anmeldt 28. mai 2019

Eit bra hotell som ligg sentralt, kort veg til parkering og kort veg til det meste. God seng og fint rom. Rommet litt lite, men den sentrale beliggnheita gjere det til at det er greit. Bur der gjerne igjen,

Dato for oppholdet: mai 2019
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
Takk, magskor

Kjære Magskor,

Tusen takk for din tilbakemelding av Hotel & Restaurant No13. Jeg er glad rommet og sengen var tilfredstillende selvom det kanskje var litt lite.

Varmt velkommen tilbake ved en senere anledning

Vh
Carsten & Team No13

Anmeldt 18. mai 2019

Vi var 2 par som ønsket å følge 17 mai feiringen fra "orkesterplass" i Bergen Sentrum. Vi kom 16 og var til 18 mai. Ble godt mottatt ved ankomst, fint rom, godt lydisolert om natten men vinduet kunne åpnes for å følge feiringen om dagen-topp.Sengen var den beste iallefall jeg har lagt i. God frokost,kjempehyggelig og uformelt personale. Et faktisk ingenting å klage på i det hele tatt. Kommer gjerne tilbake med da vil vi ha terrasse😀 Oppsummeres med ett ord. FANTASTISK

Dato for oppholdet: mai 2019
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
Takk, Mariann Rand E
Dreamer707254, Guest Relations Manager på Hotel No 13, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. mai 2019

Tusen takk for en hyggelig tilbakemelding!
Det setter vi pris på og vi er SÅ glad for at dere hadde en hyggelig feiring!
Sees igjen!

Med vennlig hilsen Trude i resepsjonen =)