Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 172
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 08.08.21
Booking.com
USD 177
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 06.08.21
Bestill nå, betal under oppholdet
Trip.com
USD 177
USD 148
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 08.08.21
Hotels.comUSD 172
PricelineUSD 177
eDreamsUSD 177
Se alle 16 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (478)
Filtrer anmeldelser
478 resultater
Vurdering fra reisende
284
136
41
12
5
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
284
136
41
12
5
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1015 av 478 anmeldelser
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Når hele landet drar i samme retning for å bli kvitt Covid-19 må man forvente at ett anerkjent hotell som dette tar smittevern på alvor. Ihvertfall når det var nytt utbrudd i Bergen dagen før oppholdet. Elendig desinfisering/vasking under frokost, alle plukket på samme brød og brødkniver, og ellers alt annet av redskaper for og forsyne seg fra buffet med. Nesten ingen renhold mellom gjestene som kom og gikk i tillegg til at man sitter som sild i tønne da alle plassene er tilgjengelig. Ingen informasjon og smittevern eller hvilke forhåndsregler de har tatt. I tillegg var sengen elendig, den var rett og slett helt ferdig og veldig liten.
Positive ting som kan nevnes er beliggenhet og standard på rom ellers.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, jonbE5193LS
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Frontoffice , Sales på Hotel No 13, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. juli 2020

Hei Jon B.

Tusen takk for en ærlig tilbakemelding etter ditt opphold hos oss. Vi synes selvsagt det er veldig trist at du sitter igjen med denne opplevelsen, ettersom vi tar smittevern svært alvorlig. Vi følger med rundt oss og tar ingen sjanser, uansett antall nye smittetilfeller.

Det du nevner her er konkrete ting som vi tar tak i umiddelbart, det samsvarer ikke med våre rutiner for smitteverntiltak. Her skal alle ansatte være forbilder og benytte antibac hyppig, helst engangshansker. Vi spriter border og kontaktflater mellom hver gjest, og har en frokostsal som strekker seg over to etasjer med sitteplasser. Det er likevel ikke til å legge skjul på at vi er et lite hotell og plass rundt buffeten kan by på utfordringer i forhold til å holde avstand. Her vil det være naturlig at hver enkelt tar noe ansvar for seg selv og andre. Vi tilrettelegger med å ha desinfisering og engangshansker tilgjengelig flere steder, og anbefaler gjestene ved innsjekk å komme tidlig til frokost for å unngå kø.

Andre ting som kan være greit å bemerke seg er at i tillegg til frokost området blir også dørhåndtak, resepsjonsdisk, heisknapper, bankterminaler mm. hyppig desinfisert hele døgnet. Alle brukte nøkkelkort samles i en boks ved utsjekk og desinfiseres før de blir tatt i bruk igjen.

På rommene er alt av pynteputer og sengetepper fjernet for å minimere kontaktsmitte via disse.
Housekeeping bruker Ecolab AS maxx indur 2. Og antibac på dørhåndtak. Ekstra toalettpapir er pakket inn i plastpose. De forsikrer deg om at de gjør alt for å ikke sette gjester og seg selv i smittefare. Angående sengen er dette en vanlig Queen size (1.50) seng fra Høie. Da det er veldig personlig hvilken seng man foretrekker, vil komforten også oppleves ulikt.

Til slutt ønsker jeg igjen å takke for at du har brukt tid på å vurdere og dele dine tanker om oppholdet hos oss. Vi ønsker deg mer enn gjerne velkommen tilbake ved en senere anledning.


Vennlig hilsen

Kristine
Hotel No13

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. februar 2020 via mobile enheter

Mitt første besøk på nr 13 ble en fin opplevelse.

Dette er et lite og intimt hotell midt i sentrum. Med et friskt og moderne design.

God frokost og kjekk betjening.
Har en liten åpen og trivelig lobby med ekte baristakaffe.

Er ofte på jobbreise med overnatting på store kjedehoteller. Dette lune lille hotellet var et herlig alternativ. Anbefales

Dato for oppholdet: februar 2020
1  Takk, Tengs
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Dreamer707254, Receptionist på Hotel No 13, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. februar 2020

Hei!
Tusen takk for at du har tatt deg tid til å gi oss din tilbakemelding:-)

Vi er så glad for å se at du har fått deg en ny favoritt i Bergen, og for at du er fornøyd med både hotellet og de ansatte!

Du er selvfølgelig velkommen tilbake til oss neste gang du skal til Bergen!

Vennlig hilsen
Linnéa
Resepsjonist, Hotell No13

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. desember 2019 via mobile enheter

Eg hadde vore i kontakt med personalet i forkant av oppholdet mitt, og all kommunikasjon og booking via e-post fungerte supert. Alle ansatte som vi hadde med å gjere i løpet av oppholdet var supertrivelige, beliggenheten kunne ikkje vore betre, og frukosten er veldig god.

Eg hadde bestilt juniorsuite, og på dette rommet er det frittståande badekar. Rommet i seg sjølv er kjempefint, med mange stilige detaljer. Problemet var berre at det ikkje var skikkelig reingjort. Ein ting er dei små pirketinga som ein fint kan leve med, slikt som hårstrå i senga og på møbler. Slikt er sikkert vanskelig å unngå. I vårt tilfelle var det ting som i mine auger ikkje er greit. Bak badekaret sto ein halvfull ciderboks frå forrige gjest, og det låg eit vått samankrølla handkle på golvet. Her er det jo heilt tydeleg at vaskepersonalet har oversett dette då det sto bak karet, men eg syns det verkar litt rart at ein skal greie å oversjå dette dersom ein har reingjort karet skikkelig. Då må ein jo bøye seg over det, og eg vil då tru at ein vil sjå boksen og handuken. Golvet rundt karet var også veldig ekkelt med masse fotspor frå nakne føtter som ikkje var våre. Då eg fylte vatn i karet var det mykje rusk på toppen av vatnet, og eg må sei at eg vart litt mistenksom rundt heile reinholdet av dette området av rommet. Eg skal ikkje påstå at karet og golvet rundt ikkje var reingjort, men det har i beste fall gått litt i overkant fort i svingane. Når vi låste oss inn på rommet sto det allereie eit nøkkelkort i lysbryteren. Eg gjekk ned å prata med ein ansatt i resepsjonen som var veldig serviceminded og grei. Vedkommande tilbydde seg å bli med opp på rommet og ta i mot boksen og handduken. Vi fekk også beklagelser og beskjed om at dette skulle bli tatt videre.

I etterkant skulle eg ynskje at eg turte å være litt tydelegare til personalet om at eg reagerte på rommets tilstand. Eg syns det er vanskelig og ubehagelig å klage på ting, men her meiner eg faktisk at det hadde vore naturleg for eit hotell som set pris på gjestene sine å tilby eit lite plaster på såret. Når nokon kjem ned i resepsjonen og fortel at det er fleire ting frå førre gjest som ikkje er rydda vekk, ville det kanskje vore naturleg at personalet tok ein tur innom rommet og såg seg rundt for å dobbeltsjekke at rommet var i ein slik stand som hotellet ynskjer at det skal være. Vedkommande som fulgte meg opp vart berre ståande i døra medan eg henta tinga. Kanskje finnes det ein policy på at ansatte ikkje skal gå inn på gjestenes rom, ikkje veit eg. Syns berre at det heile vart teke litt lett på. Ein betaler faktisk 2000,- kr natta på denne juniorsuita.

Vi hadde bestilt bord i resturanten til seinare på kvelden, og det kunne jo vore ein gylden anledning til å tilby oss ein gratis kaffi eller ein brus eller noko slikt. I staden vart vi møtt av ein (hyggelig ansatt) som pekte på bordet vi skulle ha, og etter det skjedde det ingenting. Ingen kom med meny, ingen spurte om vi ville ha noko å drikke. Etter å ha venta ei stund og sett at gjester som kom inn i lokalet etter oss fekk meny og vart betjent, var det tydeleg at vi var blitt glømt. Kontakta personalet, og vi fekk hjelp og meny med ein gong. Eg har sjølvsagt forståelse for at slikt skjer, men det vart berre litt mange småting på ein gong.

Opphaldet på NO13 vart ikkje heilt slik eg hadde sett det for meg, men vi var nok berre maks uheldige.

Dato for oppholdet: desember 2019
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, 297kristinad
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. oktober 2019 via mobile enheter

Rene og fine rom, med god frokost og perkeft beliggenhet midt i Bergen sentrum. Kort vei til shopping, restauranter, bryggen og Fløibanen. No13 server også god hamburger/pizza. Kommer lett igjen Neste gang jeg er i Bergen

Dato for oppholdet: oktober 2019
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, charlotteb592
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. september 2019

Lite og kult hotell midt i Bergen.
De har lagt litt ekstra i design, uten å gjøre det overdådig og upraktisk.
Akkurat passe :)

Alltid hyggelig betjening. Jeg har valgt dette hotellet flere ganger.
Ryddig og rent er det også.

Men må jo pirke litt.
Frokosten er litt sparsommelig, og så har de ikke normal vegghengt dusj på badene.
Og det vil jeg ha....

Romtips: Kan være en del støy fra gaten. Rom høyt oppe hjelper.
Dato for oppholdet: august 2019
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, Konnerusk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser