Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 173
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 08.08.21
Booking.com
USD 177
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 06.08.21
Bestill nå, betal under oppholdet
Trip.com
USD 177
USD 149
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 08.08.21
Hotels.comUSD 173
PricelineUSD 177
eDreamsUSD 177
Se alle 15 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (478)
Filtrer anmeldelser
478 resultater
Vurdering fra reisende
284
136
41
12
5
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
284
136
41
12
5
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
712 av 478 anmeldelser
Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

Bodde en natt, rett etter at hotellet hadde gjenåpnet etter å ha vært Covid-19 stengt. Fantastisk beliggenhet på Torgallmenningen, ikke mulig å bo mer sentralt i Bergen.

Vi ble hyggelig tatt imot og fikk rom i tredje etasje. Grunnet gull nivå i fordelsprogrammet ble vi oppgradert til deluxe rom (takk!) og fikk et romslig rom med balkong. Flott utsikt fra balkong, men ikkje så hyggelig å være der, da balkongen var dekket av fuglebæsj...

Både hotellet og rommet fremstår som moderne og kult, men særlig rommet var ganske slitt. Men god seng og god dusj gjorde at vi fikk et behagelig opphold.

Frokosten ble løst på alternativt vis grunnet smittevern, men det fungerte utmerket syntes vi.

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, Svennis
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2020

Bodde tre netter på hotellet. Vi hadde bestilt et de luxe rom og hadde hyggelig kontakt med hotellet på forhånd. Vi fikk derfor et flott hjørnerom i øverste etasje. Stille og rolig på alle måter. Betjeningen var imøtekommende og hyggelige. Litt surr med oppgjøret etter utsjekk ble også ordnet på en profesjonell måte. Eneste minus var at det ikke gikk an å åpne vindu (men svært god ventilasjon gjorde dette i praksis unødvendig) og det kunne med fordel vært flere opphengsteder for håndklær på badet. God frokost, lekkert tilberedt i kjelleretasjen. Mulighet for å få spesialkaffe til frokosten på forespørsel. Det 'lille ekstra'!

Romtips: Rom mot bakgården er svært stille. Kan være støy fra Torgalmenningen på forsiden, men bedre utsikt.
Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, halvorh227
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Frontoffice , Sales på Hotel No 13, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. august 2020

Hei Halvor

Tusen takk for at du ville bruke litt tid på å dele din hotellopplevelse. Det er godt å se at frokosten falt i smak, dagens viktigste måltid. Vi er veldig stolte over frokostpersonalet vårt.

Angående vinduer skjønner vi at dette kan være et minus på varme sommerdager.. Vi håper det gikk greit å sove likevel, med god ventilasjon. Takk for at du nevner opphengsted på badet, her kan vi se om vi finner en lur løsning.

Det er alltid en fordel å etablere kontakt med gjestene i forkant, for å kunne imøtekomme ønsker og forventninger. Så bra at det ordnet seg etter utsjekk også, ikke minst at dere følte det ble gjort på en grei måte.


Vi på Hotel No13 ønsker dere hjertelig velkommen tilbake.


Vennlig hilsen

Kristine
Hotel No13

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2020

Postitivt: Særdeles sentralt - kan ikke få en bedre plassering. Nydelig frokost! Kult interiør. Hyggelige ansatte.

Negativt: Stilig interiør - men lite privatliv når du skal benytte badet på rommet ditt ... Her er det kun tynne glassdører og en bred sprekk i underkant - ikke noe for den som vil sitte i fred på do ;-) Du kan heller ikke lukke opp vinduet på rommet.

Vil jeg bo her igjen: Ja, det vil jeg :-)

Dato for oppholdet: juli 2020
Takk, Britt S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Frontoffice , Sales på Hotel No 13, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. august 2020

Hei Britt

Tusen takk for at du ville dele dine tanker om oppholdet hos oss, det setter vi stor pris på.
Jeg er glad for at frokosten falt i smak og at du ble godt ivaretatt av våre ansatte.

Angående baderommene er det også mulig å få et lukket bad med vanlig dør. Noen av disse rommene er også vendt mot Torgallmenningen hvor du kan åpne vindu. Gi oss et vink om dette neste gang, så skal vi finne en ordning :)


Vi gleder oss til å ønske deg velkommen tilbake.


Vennlig hilsen

Kristine
Hotel No13

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Når hele landet drar i samme retning for å bli kvitt Covid-19 må man forvente at ett anerkjent hotell som dette tar smittevern på alvor. Ihvertfall når det var nytt utbrudd i Bergen dagen før oppholdet. Elendig desinfisering/vasking under frokost, alle plukket på samme brød og brødkniver, og ellers alt annet av redskaper for og forsyne seg fra buffet med. Nesten ingen renhold mellom gjestene som kom og gikk i tillegg til at man sitter som sild i tønne da alle plassene er tilgjengelig. Ingen informasjon og smittevern eller hvilke forhåndsregler de har tatt. I tillegg var sengen elendig, den var rett og slett helt ferdig og veldig liten.
Positive ting som kan nevnes er beliggenhet og standard på rom ellers.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, jonbE5193LS
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Frontoffice , Sales på Hotel No 13, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. juli 2020

Hei Jon B.

Tusen takk for en ærlig tilbakemelding etter ditt opphold hos oss. Vi synes selvsagt det er veldig trist at du sitter igjen med denne opplevelsen, ettersom vi tar smittevern svært alvorlig. Vi følger med rundt oss og tar ingen sjanser, uansett antall nye smittetilfeller.

Det du nevner her er konkrete ting som vi tar tak i umiddelbart, det samsvarer ikke med våre rutiner for smitteverntiltak. Her skal alle ansatte være forbilder og benytte antibac hyppig, helst engangshansker. Vi spriter border og kontaktflater mellom hver gjest, og har en frokostsal som strekker seg over to etasjer med sitteplasser. Det er likevel ikke til å legge skjul på at vi er et lite hotell og plass rundt buffeten kan by på utfordringer i forhold til å holde avstand. Her vil det være naturlig at hver enkelt tar noe ansvar for seg selv og andre. Vi tilrettelegger med å ha desinfisering og engangshansker tilgjengelig flere steder, og anbefaler gjestene ved innsjekk å komme tidlig til frokost for å unngå kø.

Andre ting som kan være greit å bemerke seg er at i tillegg til frokost området blir også dørhåndtak, resepsjonsdisk, heisknapper, bankterminaler mm. hyppig desinfisert hele døgnet. Alle brukte nøkkelkort samles i en boks ved utsjekk og desinfiseres før de blir tatt i bruk igjen.

På rommene er alt av pynteputer og sengetepper fjernet for å minimere kontaktsmitte via disse.
Housekeeping bruker Ecolab AS maxx indur 2. Og antibac på dørhåndtak. Ekstra toalettpapir er pakket inn i plastpose. De forsikrer deg om at de gjør alt for å ikke sette gjester og seg selv i smittefare. Angående sengen er dette en vanlig Queen size (1.50) seng fra Høie. Da det er veldig personlig hvilken seng man foretrekker, vil komforten også oppleves ulikt.

Til slutt ønsker jeg igjen å takke for at du har brukt tid på å vurdere og dele dine tanker om oppholdet hos oss. Vi ønsker deg mer enn gjerne velkommen tilbake ved en senere anledning.


Vennlig hilsen

Kristine
Hotel No13

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. februar 2020 via mobile enheter

Mitt første besøk på nr 13 ble en fin opplevelse.

Dette er et lite og intimt hotell midt i sentrum. Med et friskt og moderne design.

God frokost og kjekk betjening.
Har en liten åpen og trivelig lobby med ekte baristakaffe.

Er ofte på jobbreise med overnatting på store kjedehoteller. Dette lune lille hotellet var et herlig alternativ. Anbefales

Dato for oppholdet: februar 2020
1  Takk, Tengs
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Dreamer707254, Receptionist på Hotel No 13, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. februar 2020

Hei!
Tusen takk for at du har tatt deg tid til å gi oss din tilbakemelding:-)

Vi er så glad for å se at du har fått deg en ny favoritt i Bergen, og for at du er fornøyd med både hotellet og de ansatte!

Du er selvfølgelig velkommen tilbake til oss neste gang du skal til Bergen!

Vennlig hilsen
Linnéa
Resepsjonist, Hotell No13

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser