Hei Jon B.
Tusen takk for en ærlig tilbakemelding etter ditt opphold hos oss. Vi synes selvsagt det er veldig trist at du sitter igjen med denne opplevelsen, ettersom vi tar smittevern svært alvorlig. Vi følger med rundt oss og tar ingen sjanser, uansett antall nye smittetilfeller.
Det du nevner her er konkrete ting som vi tar tak i umiddelbart, det samsvarer ikke med våre rutiner for smitteverntiltak. Her skal alle ansatte være forbilder og benytte antibac hyppig, helst engangshansker. Vi spriter border og kontaktflater mellom hver gjest, og har en frokostsal som strekker seg over to etasjer med sitteplasser. Det er likevel ikke til å legge skjul på at vi er et lite hotell og plass rundt buffeten kan by på utfordringer i forhold til å holde avstand. Her vil det være naturlig at hver enkelt tar noe ansvar for seg selv og andre. Vi tilrettelegger med å ha desinfisering og engangshansker tilgjengelig flere steder, og anbefaler gjestene ved innsjekk å komme tidlig til frokost for å unngå kø.
Andre ting som kan være greit å bemerke seg er at i tillegg til frokost området blir også dørhåndtak, resepsjonsdisk, heisknapper, bankterminaler mm. hyppig desinfisert hele døgnet. Alle brukte nøkkelkort samles i en boks ved utsjekk og desinfiseres før de blir tatt i bruk igjen.
På rommene er alt av pynteputer og sengetepper fjernet for å minimere kontaktsmitte via disse.
Housekeeping bruker Ecolab AS maxx indur 2. Og antibac på dørhåndtak. Ekstra toalettpapir er pakket inn i plastpose. De forsikrer deg om at de gjør alt for å ikke sette gjester og seg selv i smittefare. Angående sengen er dette en vanlig Queen size (1.50) seng fra Høie. Da det er veldig personlig hvilken seng man foretrekker, vil komforten også oppleves ulikt.
Til slutt ønsker jeg igjen å takke for at du har brukt tid på å vurdere og dele dine tanker om oppholdet hos oss. Vi ønsker deg mer enn gjerne velkommen tilbake ved en senere anledning.
Vennlig hilsen
Kristine