Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 194
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 07.11.21
Booking.com
USD 200
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 05.11.21
Bestill nå, betal under oppholdet
Trip.com
USD 167
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 07.11.21
Hotels.comUSD 194
eDreamsUSD 200
TravelocityUSD 194
Se alle 13 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (482)
Filtrer anmeldelser
482 resultater
Vurdering fra reisende
287
136
42
12
5
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
287
136
42
12
5
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
611 av 482 anmeldelser
Anmeldt 15. august 2020 via mobile enheter

Vi bodde på rom 301 med utsikt over Torgalmenning. Stillig rom med gode senger, sittemøbel og stor dusj. Vi ble møtt av hyggelig betjening. Høydepunktet var helt klart en deilig, delikat og velsmakende frokost. Supersentralt hotel i gåavstand til alt i sentrum og ikke minst i fofhold til bybanen. Hotel no13 kan absolutt anbefales!

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, 77kristiana
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. august 2020 via mobile enheter

Sentralt lite hotell midt i Bergen by. Her går du rett ut døren å du har det meste Bergen kan by på i nærheten. Klostergarasjen har utgang rett bak hotellet så det er perfekt å parkere der. Du får også rabatt på parkering når du bor der. Koster ca 200,- pr døgn.
Hotellet har veldig god frokost, litt liten frokost sal, men det går fint.
Veldig hyggelig personale og god service.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, 74-tattoo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. august 2020 via mobile enheter

Hotellet har en helt unik beliggenhet midt i sentrum like ved den blå steinen. Parkeringshus ligger like ved 3-5 min gange. Hotellet er et lite men svært koselig hotel. Urban innredning. Hyggelig og imøtekommende service i resepsjon. Rommet var stort og svært trendy. Fantastisk god seng. Litt uvant at badet var rommet med vindu, men lyst og fint. God frokost. Et hotel jeg trolig vil komme tilbake til ved neste Bergen besøk.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, janmh2014
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. august 2020

Jeg var en av de som kjøpte 10 netter på nordic choicehotels. Jeg har bodd på noen av de andre choice hotellene i Bergen, så denne gang falt valget på dette hotellet. Angrer jeg? Neida, her ble det oppgradering til Deluxe rom, et fint og kjekt rom med god plass. Rent og pent var det og. Hotellet er særdeles sentral plassert i Bergen. Hyggelig betjening ved innsjekk og kokken som lagde frokost var smilende og blid. For min del var det et godt utvalg i frokost. Ikke noe å klage på. Takk for meg og neste gang rykker jeg en etasje opp i skylight :-)

Romtips: Ønsker du et stille rom vel rom mot bakgård. Gjerne de øveste etasjer. Deluxe rom
Dato for oppholdet: juli 2020
    • Sovekvalitet
    • Renslighet
    • Service
Takk, haraldja
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

Bodde en natt, rett etter at hotellet hadde gjenåpnet etter å ha vært Covid-19 stengt. Fantastisk beliggenhet på Torgallmenningen, ikke mulig å bo mer sentralt i Bergen.

Vi ble hyggelig tatt imot og fikk rom i tredje etasje. Grunnet gull nivå i fordelsprogrammet ble vi oppgradert til deluxe rom (takk!) og fikk et romslig rom med balkong. Flott utsikt fra balkong, men ikkje så hyggelig å være der, da balkongen var dekket av fuglebæsj...

Både hotellet og rommet fremstår som moderne og kult, men særlig rommet var ganske slitt. Men god seng og god dusj gjorde at vi fikk et behagelig opphold.

Frokosten ble løst på alternativt vis grunnet smittevern, men det fungerte utmerket syntes vi.

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, Svennis
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser