Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ikke veldig spennende ”
Anmeldelse av Lysverket

Lysverket
Vurdert som nr. 38 av 445 Restauranter i Bergen
Kjøkken: Internasjonalt
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Lokalet var moderne, betjeningen svært dyktige og serviceinnstiltnstilte, men desverre var ikke maten like bra. Vi bestilte 3 retters med vinpakke. 3 av oss bestilte kamskjell til forrett og en bestilte kongekrabbe. Til hovedrett gikk vi for 2 fisk og to kjøtt. Til dessert ble det 3 mandelkake med norskebær og en sjokolademousse. Vi hadde høye forventninger til maten, men desverre ble ikke disse møtt. Gode råvarer, men hverken smaken eller tilbedelsen av maten var bra nok. Biffen var stekt mer enn hva vi foretrekker og generelt så smakte det lite av de ulike rettene. Sammenlignet med tilsvarende restauranter synes vi ikke at maten var bra nok og det var ganske stive priser. Vi ble dessverre skuffet.

Dato for besøk: juli 2020
3  Takk, 354tingh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (523)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1216 av 523 anmeldelser

Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

Topp mat og service! Alt hva en kan forvente av en topp restaurant. De fleste rettene hadde topp nivå, men hovedrett manglet kanskje det lille ekstra. Gir likevel toppkarakter basert på totalpakke.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, OysteinB_13
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Høye priser gir høye forventninger. Dessverre syns jeg ikke de leverer på det nivået de har lagt seg på, verken på service eller på matopplevelsen. Uoppmerksom og arrogant betjening. Ubalanserte retter. Jeg ville valgt å gå et annet sted for å ha en hyggelig kveld og en god matopplevelse.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, Biestikk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. juli 2020

Helt ok mat, men ikke i nærheten av å stå i stil med prisnivået. Valgte en treretters meny. Forretten var svært liten. Hovedretten, fisk, var for lite kokt. Bare utenlandske servitører som ikke kan norsk. Og med en meny som kun var skrevet på norsk så ble det litt bambus.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, bredob44
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. juli 2020 via mobile enheter

Helt ok mat i hyggelige omgivelser. Traff ikke helt med kombinasjon av ulike urter i kongekrabberaguen, men piggvarretten var god. Osteutvalget og vinen var høydepunktet

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, 2_0_2_0Annette
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Lysverket, så også på

 

Har du vært i Lysverket? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din