Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk kveld”
Anmeldelse av Lysverket

Lysverket
Vurdert som nr. 38 av 452 Restauranter i Bergen
Kjøkken: Internasjonalt
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 3. august 2020 via mobile enheter

Vi hadde en fantastisk kveld på Lysverket. Aldeles nydelig mat og vin, og super service. Vi hadde tre-retter og vinpakke. Vi prøvde både fisk og kjøtt, begge deler var godt, men fisken var superb. Forretten var en kålrulett-variant, knallgod, må oppleves. Denne gang tok vi redusert meny, neste gang blir det full pakke.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, anneo518
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (532)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1519 av 532 anmeldelser

Anmeldt 30. juli 2020 via mobile enheter

Oppskrytt, smakløst, altfor dyrt, ikke i nærheten av mett, tre kvarter mellom hver rett! + for gode viner.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Rattbamsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juli 2020

Min samboer hørte en dame banne ut fra toalettet ved side av han at hun kun var på rett 2 av 8 etter 2 timer. Hun bannet ut høyt til seg selv - det beskriver egentlig alt.

Etter to timer hadde vi kun fått forretten så det ga mening. Vi burde ha forstått tegninga når vi kom, for ingen ga oss vann eller spurte om mat før etter de første 30 min i denne restauranten. Det er hyggelig med god tid og mange retter, mem 2 timer og 1 rett er ikke hyggelig. Restauranten er minimalistisk så det er veldig få detaljer du kan fokusere på. Heldigvis liker jeg å snakke med min partner. Det var værre for en del andre. Etter 9 gang med å spørre etter maten kansellerte vi dessert som allerede var bestilt. Vi ventet fremdeles enda 1 time etter dette før vi fikk hovedretten. Kelneren svarte så fint med spørsmålet: hva vil du jeg skal gjøre?. På det tidspunktet var jeg allerede tom for vin og veldig sulten. Jeg hadde lyst å fortelle hva han kunne gjøre, men gjorde selvsagt ikke det i en fin restaurant. I tillegg så vi de helle restene av en vin over på en annen halvfull flaske - da frista ikke vin heller.

Dato for besøk: juli 2020
3  Takk, TRH1988
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Lokalet var moderne, betjeningen svært dyktige og serviceinnstiltnstilte, men desverre var ikke maten like bra. Vi bestilte 3 retters med vinpakke. 3 av oss bestilte kamskjell til forrett og en bestilte kongekrabbe. Til hovedrett gikk vi for 2 fisk og to kjøtt. Til dessert ble det 3 mandelkake med norskebær og en sjokolademousse. Vi hadde høye forventninger til maten, men desverre ble ikke disse møtt. Gode råvarer, men hverken smaken eller tilbedelsen av maten var bra nok. Biffen var stekt mer enn hva vi foretrekker og generelt så smakte det lite av de ulike rettene. Sammenlignet med tilsvarende restauranter synes vi ikke at maten var bra nok og det var ganske stive priser. Vi ble dessverre skuffet.

Dato for besøk: juli 2020
3  Takk, 354tingh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

Topp mat og service! Alt hva en kan forvente av en topp restaurant. De fleste rettene hadde topp nivå, men hovedrett manglet kanskje det lille ekstra. Gir likevel toppkarakter basert på totalpakke.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, OysteinB_13
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Lysverket, så også på

 

Har du vært i Lysverket? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din