“En matopplevelse ved Lille Lungegårdsvannets bredder”
Anmeldelse av Lysverket

Lysverket
Vurdert som nr. 34 av 612 Restauranter i Bergen
Kjøkken: Internasjonalt
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 14. januar 2023 via mobile enheter

Vi reiste opp til Bergen for å oppleve Bergens sitt formodentlig beste kjøkken. Lysverket ligger sentralt plassert ved Lille Lungegårdsvann. Selve restauranten ligger i et bygg sammen med et kunstmuseum. Lokalene er luftige og det er romslig mellom bordene. Vi gikk for 10-retters smaksmeny med vinpakke. Fikk også tilbud om ekstraretter med sort trøffel og kaviar. Litt unødvendig å ha dette og mer stress. Man vil på et slikt sted bare bli tatt vare på. Servering og presentasjon av rettene og viner gikk veldig bra. Maten var ingen skuffelse. Her har de klart å lage nydelige retter av sjømat. Helt fantastisk! De har ikke gått i fellen med å lage mat som smaker sjøvann. Derimot flott komponerte retter, visuelt innbydende og herlige kombinasjoner. Vinene passet også veldig godt med maten. Vi var enige om at maten kvalifiserer til toppkarakter. Det trekker litt ned med toaletter i museumsbygningen og mangel på påfyll av toalettartikler. Mat, vin og personale helt topp. Lokaliteter trekker litt ned.

Dato for besøk: januar 2023
Takk, andreasvj2014

Anmeldt 2. oktober 2022 via mobile enheter

10 retters menyen med tilhørende vinpakke var rett og slett et eventyr av en mat og drikke-opplevelse.
Det ble "ooet" og "akket" rundt bordet hele tiden. Og når vi hadde smakt noe vi kke trodde var mulig å overgå, kom det jamen en ny rett som gjorde nettopp det. Fantastiske smakssammensetninger akkompagnert av tilsvarende god drikke. Hele tiden guidet av hjelpsomme og hyggelige servitører. Vil spesielt fremheve kamskjell, kalvefileen og dessertene. Trolig det beste jeg har spist noen gang.
Pakken er ikke billig, men ønsker man å ha en helt ekstraordinær mat opplevelse for en spesiell anledning kan dette anbefales på det varmeste. Helt magisk!

Dato for besøk: oktober 2022
2  Takk, st_lel2015
Anmeldt 1. oktober 2022 via mobile enheter

Michelin-stjerne gir litt forventninger. Lysverket skuffer ikke på et eneste komma. Ti perfekte retter, med passelig stigning mot hovedrettene. Gode pairingtips. Oppmerksom, behagelig og kunnskapsrik betjening. Dyrt? Jo, men dette kunne vi ikke lagd bedre hjemme.

Dato for besøk: oktober 2022
Takk, Haakon N
Anmeldt 16. september 2022

En utmerket matopplevelse. Vi har ingenting å utsette på maten, og vinkombinasjonen var perfekt. Tempoet alt ble servert i var også perfekt.

Vi oppleve imdlertid å måtte etterspørre påfyll vann flere ganger, noe som er unødvendig på en restaurant ser servicen skal være på topp. Vi opplevde også at kelneren flere ganger gikk, og virket stresset i det vi hadde spørsmål eller ville diskutere. Det var heller ikke en liten meny på bordet, slik at man kunne ta en ekstra titt på hva man spiste og drakk, noe jeg er vant med fra andre Michelin restauranter.

Dato for besøk: september 2022
Takk, 828anetteg
Booking L, Eier på Lysverket, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. oktober 2022

Tusen takk for tilbakemelding på besøket deres.

Det er veldig gledelig å høre at dere var fornøyd med mat og drikke!

Veldig fint at dere gir tilbakemelding på at servicen opplevdes som travel, det beklager vi. Meny på bordet kommer vi til å tilby gjestene fremover.

Håper vi sees ved en annen anledning.

Vennlig hilsen alle på Lysverket

Anmeldt 6. august 2022 via mobile enheter

Lysverket er alltid fremragende kvalitet på mat, gode anbefalinger på matchende drikke og hyggelig, uformell service 🌟
Skalldyrlunsjen er utmerket med kortreiste råvarer fra Vestlandsfjorder. Det er dessuten også et nydelig lokale med en flott utsikt over lille Lundgårsvann. Her kommer vi igjen og igjen 🤗

Dato for besøk: mai 2022
1  Takk, EspenB667

Reisende som så på Lysverket, så også på

Har du vært i Lysverket? Del dine erfaringer!