Vi reiste opp til Bergen for å oppleve Bergens sitt formodentlig beste kjøkken. Lysverket ligger sentralt plassert ved Lille Lungegårdsvann. Selve restauranten ligger i et bygg sammen med et kunstmuseum. Lokalene er luftige og det er romslig mellom bordene. Vi gikk for 10-retters smaksmeny med vinpakke. Fikk også tilbud om ekstraretter med sort trøffel og kaviar. Litt unødvendig å ha dette og mer stress. Man vil på et slikt sted bare bli tatt vare på. Servering og presentasjon av rettene og viner gikk veldig bra. Maten var ingen skuffelse. Her har de klart å lage nydelige retter av sjømat. Helt fantastisk! De har ikke gått i fellen med å lage mat som smaker sjøvann. Derimot flott komponerte retter, visuelt innbydende og herlige kombinasjoner. Vinene passet også veldig godt med maten. Vi var enige om at maten kvalifiserer til toppkarakter. Det trekker litt ned med toaletter i museumsbygningen og mangel på påfyll av toalettartikler. Mat, vin og personale helt topp. Lokaliteter trekker litt ned.