Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bra mat”
Anmeldelse av Zupperia Vaskerelven

Zupperia Vaskerelven
Vurdert som nr. 161 av 452 Restauranter i Bergen
Kjøkken: Internasjonalt
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 10. juli 2020

Heilt greitt lokale. Me valde ulike middagsrettar. Sausane me fekk på maten, var veldig gode. Store porsjonar. Smilefjes frå mattilsynet.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, Trehar
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (234)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

812 av 234 anmeldelser

Anmeldt 9. juli 2020

Service ok, men maten stort minus. Grillet entrecôte gikk ikke ann å skjære i. Var faktisk som en skosåle. Den var kull svart og medium var helt grå. Fikk så en bernaise saus som hadde skilt seg og smakte eddik. Byttet med en peppersaus som var soyasaus med sopp og løk.
Eier kom og vi fikk prate med han. Positivt. Styr unna.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, KristinaT1007
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. juli 2020 via mobile enheter

Dårlig mat, elendig service. Ingen kelnere kom til bordet før vi reiste oss for å ga. Anbefaler ingen å besøke Zupperia Vadkerelven.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, 456kathrineh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. mai 2020 via mobile enheter

Dårlig service, for salt suppe når den endelig kom. Og etter det kom ikke kelneren engang tilbake til bordet.

Dato for besøk: mai 2020
Takk, 492knutp
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. februar 2020

Bestillte crispy duck salat, anden var crispy men ellers så var det lite smak, litt koriander og litt smak på dressingen hadde hjulpet. Rask servering men som sagt litt lite følelse i maten som ble servert.

Dato for besøk: januar 2020
1  Takk, 358runen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Zupperia Vaskerelven, så også på

 

Har du vært i Zupperia Vaskerelven? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din