Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Middag på by`n”
Anmeldelse av Zupperia Vaskerelven

Zupperia Vaskerelven
Vurdert som nr. 163 av 453 Restauranter i Bergen
Kjøkken: Internasjonalt
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 6. september 2020 via mobile enheter

Godt fornøyd med maten
Koselige å varme lokaler
Servicen kan betegnes som lik null, kelneren begynte å rydde av bordet før alle var ferdig å spise
Så styr unna denne restauranten, kan ikke anbefales videre

Dato for besøk: september 2020
1  Takk, Svein A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (234)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

610 av 234 anmeldelser

Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Ikke hyggelig kveld på zupperia. Vi fikk ganske raskt et bord og menyen og de var kjappe til å ta bestilling, men der stoppet all interesse for oss som gjester. Jeg ville bestille sjømattallerken men fikk en sur beskjed om at de ikke hadde det. Så begynte han å mase på meg for han syns tydelig jeg brukte for lang tid -ca 1 min - på å finne noe annet. Det tok 20 min og en purring før drikken kom på bordet. Nærmere en time før maten kom. Min mat - scampi i en uinteressant saus - var kald. Andebowl var en liten salat med 3 små biter and oppi - på størrelse med en liten forrett. Det står ingenting i menyen om at det ikke er nok for et måltid og servitøren sa heller ingentlng om det. Vi ga 3 kroner i driks...

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, Siddiselin
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juli 2020

Heilt greitt lokale. Me valde ulike middagsrettar. Sausane me fekk på maten, var veldig gode. Store porsjonar. Smilefjes frå mattilsynet.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, Trehar
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. juli 2020

Service ok, men maten stort minus. Grillet entrecôte gikk ikke ann å skjære i. Var faktisk som en skosåle. Den var kull svart og medium var helt grå. Fikk så en bernaise saus som hadde skilt seg og smakte eddik. Byttet med en peppersaus som var soyasaus med sopp og løk.
Eier kom og vi fikk prate med han. Positivt. Styr unna.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, KristinaT1007
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. juli 2020 via mobile enheter

Dårlig mat, elendig service. Ingen kelnere kom til bordet før vi reiste oss for å ga. Anbefaler ingen å besøke Zupperia Vadkerelven.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, 456kathrineh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Zupperia Vaskerelven, så også på

 

Har du vært i Zupperia Vaskerelven? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din