“Ikkje heilt som forventa”
Anmeldelse av Zupperia Vaskerelven

Zupperia Vaskerelven
Vurdert som nr. 184 av 610 Restauranter i Bergen
Kjøkken: Internasjonalt
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 11. september 2022

Uoppmerksomme servitører! Maten var grei nok men ikkje meir enn det. Vart spurt om vi ville ha dessert, vi skulle diskutere dette og servitør kom ikkje bort igjen til bordet vårt etter det. Dyrt besøk iforhold til kva ein fikk igjen. Kommer nok ikkje igjen.

Dato for besøk: september 2022
Takk, 428ceciliek

Anmeldt 24. juli 2022 via mobile enheter

Spiste på Zupperia i Vaskerelven. Skikkelig vått og trist ute men lun og fin atmosfære inne. Hyggelige og smilende servitører. Nydelig mat med gode smaker. Vi spiste sesamfriterte scampi til forrett 👌 Til hovedrett spiste vi kylling/and i red curry saus med grønnsaker, fantastisk godt, mye mat og rikelige porsjoner. Kommer definitivt tilbake!

Dato for besøk: juli 2022
Takk, lindahC2457LH
Anmeldt 19. mai 2022

Har tidligere besøkt restauranten og da var den grei. Trodde dette skulle være tilfellet også denne gangen, men den gang ei. Venninnen min bestilte fiskesuppe, og den inneholdt overraskende lite fisk til å være nettopp fiskesuppe. Den største nedturen var likevel burgeren min. Opplyste- og fikk bekreftet fra servitør- at den kun skulle ha ost på; ingen dressing, grønnsaker og så videre. Det var uheldig da en standard-burger med både dressing og salat ble servert. Denne ble tatt tilbake på kjøkkenet. Etter overraskende kort tid var burgeren tilbake på bordet. Ved første bit kom det masse vann ut av burgeren, minnet nesten om at burgeren har blitt tørket av med papir og varmet i mikroen. Ikke akkurat en smaksopplevelse som frister til gjentakelse. Med andre ord stod ikke besøket helt til mine forventninger.

Dato for besøk: oktober 2021
1  Takk, linnkf
Anmeldt 14. februar 2022 via mobile enheter

God mat, men utrolig lang ventetid på at servitør tar ordre. Satt i over en time med tomt glass. Skjerpings. Materen var god; mør biff med friskt tilbehør.

Dato for besøk: februar 2022
Takk, Simoniniravn
Anmeldt 7. august 2021

Vi endte opp her. Har kun gode minner fra Zupperia Vaskerelven. Lokalet var halvfullt. Vi fikk menyen ganske raskt, og der stoppet det. 3 i følge. Vi bestilte, men da det hadde gått over 45 min uten noe tegn til mat forsto jeg at de hadde glemt oss. Rart, da servitører gikk forbi vårt bord flere ganger. Så at servitøren som tok vårt ordre satt nesten hele tiden og snakket.De hadde glemt oss. Det beklages og vi får dessert som plaster på såret. Maten kommer omsider etter 1 time, likevel er en rett glemt. Maten var god når den omsider kom, men slikt kan man ikke drive restaurant. Flere som satt ute ble glemt, og at sevitør( kanskje eier) bare sitter og snakker er uhørt. Ingen service, man ble ikke sett .Og lokale var halvfullt.
En 4 for maten, ellers nada..Sorry Zupperia, det blir med minnene.

Dato for besøk: august 2021
5  Takk, 550mariettaa

Reisende som så på Zupperia Vaskerelven, så også på

Bergen, Hordaland

Har du vært i Zupperia Vaskerelven? Del dine erfaringer!