Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ærlig talt! Ikke i nærheten av bra”
Anmeldelse av Food factory

Food factory
Vurdert som nr. 389 av 446 Restauranter i Bergen
Kjøkken: Amerikansk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 30. november 2018 via mobile enheter

Dette er en skam. Å kreve 239,- for en burger som er lunken, lukter tåfis og serveres på en gjennomvåt deigklump- toppet med våte og mikro?? Kokte fries er en skam. Det må kunne gå an å få noe bedre mat på en flyplass!

Aldri mer!

Jeg hadde vært beskjemmet med å koble navnet mitt til dette.

Fantastisk servise i kassen hadde de!

Dato for besøk: november 2018
Takk, bj_rnegilt
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (31)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 31 anmeldelser

Anmeldt 23. oktober 2016 via mobile enheter

Skal det være nødvendig å vente 40 min på en hamburger? Tross alt er det på en flyplass og folk skal nå et fly!

Dato for besøk: oktober 2016
Takk, Pål A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. september 2016

Kjøpte en burger med søt bacon og friterte poteter. Brødet var syntetisk, men burgeren var hjemmelaget, tykk og hadde god konsistens. Skulle gjerne ønsket mer smak. Det tok overraskende lang tid, selv om det ikke var særlig mange folk i cafeen. Dette var helt middels på alle måter. Hyggelig betjening.

Dato for besøk: august 2016
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Eirik J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. mai 2016 via mobile enheter

Bestilte Laguna Beach Burger, servert med fritert søt potet. Damen i kassen var hyggelig og hjelpsom.
Maten brukte ikke lang tid. Når jeg skulle hente maten viste ikke den som levere ut maten hvilken som var min. Smaken på burgeren var under middels. Søt poteten var fritert for mye. Lite utvalg av retter, hovedsaklig burger. Kommer ikke tilbake. Hotdog på Narvesen like bra.

Dato for besøk: mai 2016
1  Takk, Nixtev
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. februar 2016

Store porsjoner, stille rolige omgivelser (til å være på en flyplass). Litt høye priser, men gjennomsnittlig over middels.

Dato for besøk: mars 2015
Takk, Tom S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Food factory, så også på

 

Har du vært i Food factory? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din