Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God lutefisk”
Anmeldelse av Fish Me Fisketorget

Fish Me Fisketorget
Vurdert som nr. 90 av 474 Restauranter i Bergen
Prisklasse: USD 10 - USD 202
Kjøkken: Sjømat, Norsk, Skandinavisk
Omgivelser: Vågen
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Vågen
Anmeldt 30. november 2018 via mobile enheter

En spennende plass, med selvsagt mye fisk og skaldyr på menyen. Hyggelig servise og god lutefisk i to serveringer.

Dato for besøk: november 2018
Takk, bj_rnegilt
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (909)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

6670 av 909 anmeldelser

Anmeldt 23. juli 2018 via mobile enheter

Meget dårlig fiskesuppe som var lite deiligste, og fish & chips hvor chipsen trolig ikke hadde kommet ut av frityren på lenge. Finn et annet sted å spise.

Dato for besøk: juli 2018
1  Takk, PKvam
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 15. juli 2018

Ikke hjerte for mat, hverken hos betjening eller kjøkken. Ikke server bladsalat til alle retter, litt kokkekunskap må man forlange, ikke bare samlebånd.
Hyggelig internasjonalt miljø.
Fin beliggenhet.
Totalt overpriset.

Dato for besøk: juli 2018
1  Takk, Neslein
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 25. juni 2018 via mobile enheter

Stort utvalg i diverse fisk, men alt for dyrt om du ikke på død og liv skal ha noe spesielt. Mye turister i sesongen.

Dato for besøk: juni 2018
1  Takk, Laila T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. juni 2018 via mobile enheter

Trivelig med bursdagsfeiring å god mat.
Denne gangen ble det hver sin luxus tallerken i anledning dagen.
Kjempegod å variert mat, som smakte fortreffelig. God stemning og litt stresset servering.. Mye utelandake gester.
Fint men litt dyrt sted.

Dato for besøk: juni 2018
Takk, Svein A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Fish Me Fisketorget, så også på

 

Har du vært i Fish Me Fisketorget? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.