Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat, men elendig service.”
Anmeldelse av Fish Me Fisketorget

Fish Me Fisketorget
Vurdert som nr. 86 av 447 Restauranter i Bergen
Prisklasse: USD 11 - USD 227
Kjøkken: Sjømat, Norsk, Skandinavisk
Omgivelser: Vågen
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Vågen
Anmeldt 9. juli 2020 via mobile enheter

God mat, men elendig service. Hadde reservasjon, stod lenge i kø, så fikk vi ett forferdelig bord, mens andre som ikke hadde reservert fikk nydelige plasser. Jeg viste først reservasjonen til dem, og de så ikke på reservasjonen, så først ble vi skuffet bort i ett trist hjørnet, til jeg klagde, og de da viste oss bordet vi faktisk hadde reservert. Tok 20 min før vi fikk meny, da gikk jeg selv bort å spurte etter meny, så spurte jeg hvorfor det var så dårlig, en skyldte på at mange var nyansatt, en annen sa at de hadde så stor pågang, men da burde de prioterer reservasjonene deres ovenfor drop in gjester. Det tok lang tid før mat og drikke kom, og det var 1 nydelig dame som jobbet der, men alle andre var skikkelig elendig. Så dyrt for så elendig service. Jeg er selv fra Bergen og har ikke opplevd liknende før, skal aldri spise her igjen!!!!

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, annahjortland
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (833)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

3034 av 833 anmeldelser

Anmeldt 7. juli 2020 via mobile enheter

Vært der ved flere anledninger, og maten har vært like utmerket hver gang. Her får du god, smakfull og fersk sjømat til rimelig penge.
Servicen er upåklagelig, servitørene er hyggelig og svært serviceinnstilt. Kan anbefale denne restauranten på det sterkeste

Dato for besøk: juli 2020
Takk, jansG872GS
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juni 2020

Var å spiste sushi med sharing plate for 3 pers.
Var nydelig mat og en ny smaksopplevelse med reinsdyr i,var virkelig godt.
Rikelig med mat, god drikke og god service.
Kan anbefales .

Lasse

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, LasseB76
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juni 2020

Vi hadde en veldig fin kveld her med bobler og stor sjømattallerken. Anbefales absolutt! Vi følte at vi var på ferie. Veldig hyggelig betjening.

Dato for besøk: juni 2020
Takk, SigridR4
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. mai 2020 via mobile enheter

Vi fikk nydelig laks, breiflabb og vanvittig god maki. Det var en som smakte østers for første gang, kan anbefales! God vin fikk vi også

Dato for besøk: mai 2020
Takk, ingegjerd
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Fish Me Fisketorget, så også på

 

Har du vært i Fish Me Fisketorget? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din