Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Veldig bra fiskerestaurant”
Anmeldelse av Fish Me Fisketorget

Fish Me Fisketorget
Vurdert som nr. 88 av 453 Restauranter i Bergen
Prisklasse: USD 12 - USD 239
Kjøkken: Sjømat, Norsk, Skandinavisk
Omgivelser: Vågen
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Vågen
Anmeldt 6. september 2020 via mobile enheter

Veldig bra fiskerestaurant med super beliggenhet på Fisketorget. God servise og veldig god mat. Vi kommer helt sikkert tilbake.

Dato for besøk: september 2020
2  Takk, Bente1953
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (850)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2630 av 850 anmeldelser

Anmeldt 6. september 2020 via mobile enheter

3 retters meny med drikkepakke, totalinntrykk godt, men hovedretten trekker noe ned. Forrett bestående av lokale oster, spekemat, gelé og salat var meget velsmakende, veldig godt gratinert brød til. Hovedretten var lange med blå! purre til. Fisken var litt tørr og ikke varmebehandlet nok. Det litt tykke stykke på min makkers tallerken var nesten rå helt innerst... Dessert honning kake med sitron is til er noe av det beste vi har spist i Bergen av desserter. Drikkepakken var god! Meget hyggelig og imøtekommende personell som jobbet der, men den ene kelneren visste ikke helt hva den andre gjorde. Da vi var ferdig med forretten fjernet kelneren alt, inkludert kurven som det var mere brød igjen i. Hun hadde ikke fått med seg at vi hadde en 3 retters, men brødet kom tilbake på bordet og misforståelsen ble raskt ryddet opp i. Greit nok måltid, men Fjellskål neste gang...

Dato for besøk: september 2020
2  Takk, Arild99
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. august 2020 via mobile enheter

Østers, breiflabb og bringebærkake. Helt greit, men dyrt i forhold til kvaliteten på kokkens tilberedning. Langt unna de beste stedene i byen.

Dato for besøk: august 2020
Takk, Norwegiantraveller
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. august 2020 via mobile enheter

Hadde et herlig sushimåltid på fish me. Utmerket utvalg og kvalitet. Veldig hyggelige ansatte gjorde opplevelsen utmerket, alltid smilende og behjelpelige. En stor takk til vår nå gode venn Adrian. Vi kommer garantert tilbake☺️

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, christianlQ124KF
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. august 2020 via mobile enheter

En utrolig fin restaurant, og topp beliggenhet på Bryggen i Bergen.
Bestilte skalldyrstallerken, med en ny Chablis til.
Mye mat for pengene, og svært velsmakende. Personalet var utrolig service minded. En opplevelse som absolutt frister til gjentakelse.

Dato for besøk: august 2020
Takk, Grethe L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Fish Me Fisketorget, så også på

 

Har du vært i Fish Me Fisketorget? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din