“Digg mat”

Kjøkken: Sjømat, Norsk, Skandinavisk
Omgivelser: Vågen
Omgivelser: Vågen
Anmeldt 4. oktober 2020 via mobile enheter

Spiste der 2 ganger. Middag og en gang lunsj. Fiskesuppe, fish and chips og sushi. Sykt digg alt sammen. Sushien til lunsj tok laaang tid. Men vi klagde ikke. Likevel fikk vi halv pris på regningen da vi skulle betale. Det synes jeg er topp.

Dato for besøk: oktober 2020
Takk, 833teresal

Anmeldt 26. september 2020

Bestilte sushi bowl og var veldig fornøyd med mat og service. Men vi var ikke like fornøyd da vi oppdaget at restauranten ikke bytter ut servietter og bestikk mellom hver gjest. I en serviett vi trudde var ren fant vi en brukt tyggegummi.ingen beklagelse fra restauranten, kun en ny serviett. Skjerpings i disse korona tider.

Takk, barbros400
Anmeldt 25. september 2020

Dårlig servering og litte kunnskap. Veldig stor misforståelse mellom kunder og koker..... dagen ble ødelagt🙄

Takk, 320olesias
Anmeldt 6. september 2020 via mobile enheter

Veldig bra fiskerestaurant med super beliggenhet på Fisketorget. God servise og veldig god mat. Vi kommer helt sikkert tilbake.

2  Takk, Bente1953
Anmeldt 6. september 2020 via mobile enheter

3 retters meny med drikkepakke, totalinntrykk godt, men hovedretten trekker noe ned. Forrett bestående av lokale oster, spekemat, gelé og salat var meget velsmakende, veldig godt gratinert brød til. Hovedretten var lange med blå! purre til. Fisken var litt tørr og ikke varmebehandlet nok. Det litt tykke stykke på min makkers tallerken var nesten rå helt innerst... Dessert honning kake med sitron is til er noe av det beste vi har spist i Bergen av desserter. Drikkepakken var god! Meget hyggelig og imøtekommende personell som jobbet der, men den ene kelneren visste ikke helt hva den andre gjorde. Da vi var ferdig med forretten fjernet kelneren alt, inkludert kurven som det var mere brød igjen i. Hun hadde ikke fått med seg at vi hadde en 3 retters, men brødet kom tilbake på bordet og misforståelsen ble raskt ryddet opp i. Greit nok måltid, men Fjellskål neste gang...

2  Takk, Arild99

Reisende som så på Fish Me Fishmarket, så også på

Har du vært i Fish Me Fishmarket? Del dine erfaringer!