Var på gjennomreise og stakk innom dette stedet for en skalldyrstallerken. Dette stedet har egentlig alt som skal til for en bra opplevelse: perfekt lokasjon, fine lokaler og ikke minst råvarer fra øverste hylle. Desverre er det tydelig at dette er en typisk turistplass. Men hvorfor ser servitørene helt vettskremt ut? Var tydelig at de som jobber er unge og får lite opplæring. Så antydning til kjefting på de unge servitørene av hovmester for ingenting. Jeg var der ganske tidlig og det var bare 3 bord med gjester. Den ene servitøren visste ikke hvor han skulle gjøre av seg og diltet bare etter en annen. Jeg syntes egentlig bare synd på han.når jeg bestilte et glass husets hvitvin må de be meg vente for de trenger skriveblokken sin for å notere. Så kommer de, noterer, går 2 meter og slår inn i kassen(for et glass vin, med kun 2 andre bord) komisk :). Mon tro hvordan det er her med fullbooket restaurant og fullt trøkk. Da jeg ba om regningen så de helt vettskremt ut. Nei, dette var en meget spesiell restaurantopplevelse. Har ellers ingenting å utsette på maten