Det første man blir møtt med er en QR-kode og klar beskjed, på engelsk, om at man må registrere seg før en overhode får noe service - noe som forøvrig var temmelig fraværende under hele måltidet. Samtlige av betjeningen snakker tydeligvis bare engelsk og de tar det som en selvfølge at man skal være med på notene, uten noen form for beklagelse. Vel, jeg fikk bord etter registrering av både epost og personalia. Bestilte Fish&chips. Burde være enkelt å tilberede, fisken var grei nok, litt lite smak, men chipsen var seig og kjedelig. Helt mangel på moste erter eller annet, klassisk tilbehør. Mest skuffende var betjeningen, de var garantert uten fagutdanning og det var en konstant skramling med glass, tallerkener og bestikk. Jeg måtte spørre etter salt og pepper - og naturligvis var en av bøssene tomme. Denne utenlandske betjeningen virker overhode ikke interessert i sin jobb. Menyen er stor og høyt priset, det gikk mye i store hummer, krabbe og skaldyrtallerkner på nabobordene - opp til 2.000,- kroner tallerkenen.