Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Hurtig mat”
Anmeldelse av Deli de Luca

Deli de Luca
Vurdert som nr. 194 av 473 Restauranter i Bergen
Omgivelser: Sentrum
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 13. november 2018

Hyggelig personale. Kjapp servering. Minibank tilgjengelig i lokale. Er du litt sulten eller trenger noe annet er det åpen 24 timer.

Dato for besøk: august 2018
Takk, Margit_Solheim
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (50)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

26 av 50 anmeldelser

Anmeldt 5. mars 2017

Godt utvalg av småretter, påsmurt, snop og drikke. Hyggelig betjening. Ikke særlig smakfull mat og dyrt. Typisk kiosk!

Dato for besøk: februar 2017
Takk, Anita E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. oktober 2016

Hvis du er i farta og vil ha noe varmt i magen, er Deli de Luca der for å redde dagen. Oppvarmede pizzastykker, calzone eller noe annet snadder. Inkludert plastgafler.

Dato for besøk: oktober 2016
Takk, gwendyjones
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. mars 2016

Altså, hva skal man si, jeg rett og slett liker Deli de Luca, og det hjelper selvsagt med hyggelige ansatte også, tums up Ren og ryddig butikk

Dato for besøk: mars 2016
Takk, StinaB82
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. april 2014

God mat, rask service. Har produkter som man vanligvis ikke finner andresteder. Fin oversikt over produktene. Stedet er åpent 24/7. Prisen er okey, perfekt til nattmat etter en kveld på byen.

Dato for besøk: mars 2014
    • Verdi
    • Atmosfære
    • Service
    • Mat
Takk, A9ta
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Deli de Luca, så også på

 
 

Har du vært i Deli de Luca? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.