God kaffe og gode kanelboller. Fint med huskatten, som ikke var sjenert. Godt utvalg av kaffebønner.
Jeg kjøpte meg cappuccino og et stykke med gulrotkake. Kaffen var god, men gulrotkaken med ostekremen var best. Den var veldig saftig og ikke altfor søt heller, anbefaler den veldig til kake-lovers. Ikke minst er det veldig koselig sitteplasser.
Veldig koselig kafe midt i gågaten. Fint å bare sitte der og "people watch" :) Gleder meg til å komme på besøk etter oppussingen!
Chilikaffen alene er nok til å velge Dromedar. Den er patentert, og ingen annen cafe har klart å vøre i nærheten. Truvelug plass og trivelig personell. Vi kommer alltid tilbake til Dromedar ❤️
Her har de bl.a. glutenfrie kaker. Det trekker opp. Mulighet for å lade telefon/PC/brett. Litt dyrt, men god service og hyggelig betjening