Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fin kaffe og utrolig service!”
Anmeldelse av Dromedar Kaffebar

Dromedar Kaffebar
Vurdert som nr. 12 av 30 Smått og godt i Bergen
Omgivelser: Vågen
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Vågen
Anmeldt 25. september 2020 via mobile enheter

Jeg har vært der på Lørdag 19/09. Olikesten gjørde en fin vegansk kaffe latte til meg, og han gikk en fin service, alltid med en smite! Tusen takk! =]

Dato for besøk: september 2020
2  Takk, 334alanl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (84)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

37 av 84 anmeldelser

Anmeldt 5. august 2020 via mobile enheter

Chilikaffen er verdt et besøk i seg selv! I tillegg god gulrotkake. Litt få sitteplasser nå grunnet smittevern, men vi var heldige og fikk bord. Servitøren kunne gjort seg litt mer flid med vask av bord. Tomt for såpe på toalettet, heldigvis hang det en spritdispenser rett utenfor toalettdøren. Kommer tilbake senere ene og alene for chilikaffen!

Dato for besøk: august 2020
Takk, mullog
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

God kaffe og gode kanelboller. Fint med huskatten, som ikke var sjenert. Godt utvalg av kaffebønner.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, 583sindrem
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juni 2019 via mobile enheter

Jeg kjøpte meg cappuccino og et stykke med gulrotkake. Kaffen var god, men gulrotkaken med ostekremen var best. Den var veldig saftig og ikke altfor søt heller, anbefaler den veldig til kake-lovers. Ikke minst er det veldig koselig sitteplasser.

Dato for besøk: juni 2019
Takk, GeetiDadwal
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. april 2019

Veldig koselig kafe midt i gågaten. Fint å bare sitte der og "people watch" :) Gleder meg til å komme på besøk etter oppussingen!

Dato for besøk: januar 2019
Takk, plantsnbitches
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Dromedar Kaffebar, så også på

 

Har du vært i Dromedar Kaffebar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din