Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Hyggelig personale ”
Anmeldelse av Altona

Altona
Vurdert som nr. 60 av 474 Restauranter i Bergen
Omgivelser: Vågen
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Vågen
Anmeldt 2. februar 2019 via mobile enheter

Da noen av mine venner dro til et sted jeg hadde vært tidligere. Oppsøkte jeg Altona.
Jeg ble positivt overasket. Personalet, som er tre dedikere. Av vin, historie og kunst. Var meget hyggelig og imøtekommende. Stedet anbefales.

Dato for besøk: februar 2019
Takk, kurtandreasn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (128)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

2327 av 128 anmeldelser

Anmeldt 15. januar 2019 via mobile enheter

God mat og gode viner. Hyggelig betjening som var lydhøre for tilbakemeldinger. Meget fyldig vinkart.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, livborghildk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. oktober 2018

dette stedet anbefales virkelig, ligger i en hvelvkjeller med 400 års historie fantastiskt !
vi var der til åpningstid og de første gjestene, ble vist rundt av en hyggelig servitør som kunne stedets historie og tok seg tid til oss hun ytet en fantastisk service hele tiden vi var der.Stedet er plassen for alle som liker vin, de har også en veldig dyktig vinkelner som geleidet oss til perfekte og ikke for dyre viner til vår treretters denne kvelden.vi fikk en treretters med først en deilig kveitebit og en hjort til hovedrett, eneste og utsette på var at hovedretten ikke var varm, det syns jeg var dårligt da vi var de eneste gjestene og ikke stress på kjøkkenet enda. Men alt i alt var dette en veldig god opplevelse vi anbefaler alle til å ta turen for og få en hyggelig aften i en fin atmosfære, om ikke annet for et glass god vin. Takk for oss !!

Dato for besøk: oktober 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, 937jantoreh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. juni 2018 via mobile enheter

Vennlig mottagelse. God vellkomst. Egen sjarm, steminig og godt gjennomtenkte løsninger. Brytebrød og godt smør. Forrett med god anbefaling med tanke på vin. Ny meny, og sjøkreps perfekt stekt med fantastisk lokalt tilbehør. Hovedrett entrecôte, stekt 20 sekunder for lenge, men også her et flott måltid, fantastiske smaker og lokal inspirasjon. Brytebrødet var full av melklumper og ble servert, etter at de ble gjort oppmerksom på det.. Oppmerksommheten mot enkelte kunder endrer fokus og kanskje inntjening. Et sted jeg gjerne vil tilbake til, lenge siden jeg fikk så god mat. Kanskje jobbe med holdninger?

Dato for besøk: juni 2018
Takk, annerF156QN
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. februar 2018 via mobile enheter

Maten var ikke som forventet. Det er midt i sesongen for de beste råstoffene. Synes ikke de utnyttet mulighetene og leverte til forventningene

Dato for besøk: februar 2018
2  Takk, Arilot
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Altona, så også på

 

Har du vært i Altona? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.