Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Gamle Bergen Museum - Bymuseet i Bergen
Åpen i dag: 11:00 - 16:00
Lagre
PRIVATE TOUR: Bergen sightseeing, 4 timer
3

Bestill på forhånd
fra
USD 662,41
per voksen
Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Ulike måter å oppleve Gamle Bergen Museum - Bymuseet i Bergen på
fra USD 662,41
Mer informasjon
fra USD 503,43
Mer informasjon
fra USD 821,39
Mer informasjon
Anmeldelser (299)
Filtrer anmeldelser
299 resultater
Vurdering fra reisende
141
111
40
5
2
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
141
111
40
5
2
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 299 anmeldelser
Anmeldt 12. juli 2019

Fin dag i Gamle Bergen der vi fikk oppleve skuespill og teater. Spaserte rundt i området og kikket på de fine husene og utsikten over byfjorden. Kjøpte kaffe i en av butikkene, men skillingsbollene de solgte var en skuffelse. Vi forventet en bolle som var mer hjemmelaget. Kaffen var god.

Dato for opplevelse: juni 2019
Takk, EvaS3550
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. juni 2019 via mobile enheter

Vi besøkte gamle Bergen i Sandviken og koste oss i tre timer. Små og store hadde det gøy med "byvandring". Gamle hus og skuespill underveis gjorde dette til en flott opplevelse.

Dato for opplevelse: juni 2019
Takk, 277arnee
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
BymuseetiBergen, PR consultant på Gamle Bergen Museum - Bymuseet i Bergen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. juni 2019

Hei
Så kjekt for oss å høre at dere hadde en flott opplevelse hos oss. Tusen takk for at dere la igjen en anmeldelse. Velkommen tilbake!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. august 2018 via mobile enheter

I dag gikk vi en fin tur ut til Gamle Bergen Museum hvor det ble vist et skuespill på engelsk som demonstrerte hvordan man levde i Bergen i gamle dager. Deretter kunne vi besøke flere av husene som var åpne for besøkende. Et par av husene hadde "beboere" som gjorde husene levende ved å informere/spille roller som tidligere beboere. Så kunne vi kjøpe kaffe og skillingsboller. Deilig.

Dato for opplevelse: august 2018
2  Takk, 488livu
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. juli 2018 via mobile enheter

Et fantastisk koselig museum! Morsomt med skuespillere i noen av husene, de kunne det gjerne vært flere av. Koselig teater på torget, som også gjerne kunne vært lenger. Flotte uteområder med ender og gjesser. Anbefales for alle aldre!

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, stineph76
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 25. juni 2018

Et must å oppleve for dem som er interessert i hvordan det var å leve i Bergen i gamle dager. Søte små trehus, ansatte kledd i gamle klær. Gjenskapt smitt og smau. Kolonial med skillingsboller mm

Dato for opplevelse: juli 2017
Takk, Laila T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser