Veldig kult og kunstnerisk bygg og som ett kunstverk inn i den gamle tradisjonelle Bergen by, som fortjener flere besøk.
Mulig forventningene til Motown musical var for høy men det var også lyden. Til tider gjorde det fysisk vondt i ørene. I likhet med oss gikk mange hjem i pausen. Vaktene skal ha ros for at de forsøkte å dele ut øreplugger men et stort minus til lydteknikkerne. Eller kanskje som noen mente de forsøkte å dekke over at det var langt mellom sangtalentene. A cappella'en var parodisk men det var også eneste gang lyden var så pass at vi kunne høre ordene.
Var bare utenfor her, og så dette svære imponerende bygget. Statue av Grieg utenfor her. Ligger sentralt ved Byparken.
Fantastisk bra show 👍 vi satt på rad 2 plass 1 og 2. Følte nesten jeg satt på senen 👍 var helt perfekt 👍
Opplevde to ulike konsertar i januar. Akustikken er godt i storstova. Likeeins er det bra sikt til senen. Stolane er bra å sitja i.
Vi besøkte Grieghallen for å se showet til Wallman's Salonger. Ble imponert av logistikken. Rundt 600 gjester ble effektivt loset på rett plass. Servering av mat og drikke gikk knirkefritt. En positiv opplevelse.